WORK LIKE A BOSS

WORKPLACES

Bij Mr.Green ben je volledig flexibel. Je reserveert jouw kantoorlocatie en werkplek op basis van jouw agenda en to do lijst. Je gebruikt wat je nodig hebt en betaalt wat je gebruikt. Niet meer niet minder. 

In een membership zit standaard een lekkere workspot bij Mr.Green aan de keukentafel, in een hubje of aan een window seat. Heb je behoefte aan meer comfort of vraagt jouw agenda om een plek voor jezelf, dan boek je een open space desk, office desk of private office.

Ben je vandaag alleen op kantoor, of met z’n tweeën? Kies dan voor een desk open space of een office desk in de beschikbare kantoren. Het kantoor is niet van jou en vult zich in de loop van de dag wellicht met andere leuke members die vandaag zonder team op kantoor zijn.

Ben je met meer collega’s op kantoor? Reserveer dan een private office. Jullie naam komt op de deur en jullie bedrijfslogo of afbeelding op het scherm. Je voelt je direct helemaal thuis!

Klik hieronder voor meer informatie over elke werkplek. 

Loop ook gerust eens binnen bij één van de Mr.Green Boutique Offices. We geven graag een vrijblijvende rondleiding om samen te ontdekken of jouw bedrijf klaar is voor het kantoor van de toekomst.

CHOOSE YOUR FAVORITE WORKPLACE