MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICES

Huurcontracten van 10 jaar en voor elke medewerker een vast aantal vierkante meters? Dat is echt niet meer van deze tijd. Het kantoor kan efficiënter, duurzamer en betaalbaarder. En bovenal leuker.

Mr.Green biedt een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Zonder vaste kantoorruimte, maar met flexibele memberships die jouw medewerkers toegang geven tot de mooiste kantoorlocaties door heel Nederland. Met faciliteiten die stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit.

Mr.Green maakt van elke werkdag een feestje. Of je nu met een klein team bent of met 100 medewerkers: iedereen voelt zich thuis bij Mr.Green.

Als Mr.Green member heb je toegang tot alle Boutique Offices verspreid door heel Nederland. Zo heb je direct landelijke dekking. 

Kies voor elk moment van de dag de juiste werkplek, boek een eigen kantoor of meeting room voor je team, schuif aan in het Mr.Green café voor een gezonde lunch en begin of eindig je dag in de boutique gym. 

Kies je favoriete locatie voor meer informatie óf download het magazine en ontdek dat het beter, luxer én goedkoper kan.