MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICES

Geen leegstaande kantoorruimte en langlopende huurcontracten meer. Mr.Green is de huisvestingspartner die je ontzorgt in alles dat met het kantoor, ICT en vitaliteit te maken heeft. Hij biedt optimale flexibiliteit en creëert een omgeving waar medewerkers het beste uit zichzelf halen.

Het concept van Mr.Green
De Mr.Green locaties bieden een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Zonder vaste kantoorruimte, maar met flexibele memberships die jouw medewerkers toegang geven tot alle Boutique Offices verspreid door heel Nederland. Zo heb je direct landelijke dekking voor jouw bedrijf.

Faciliteiten
Mr.Green combineert het nuttige met het aangename. Met het beste kantoormeubilair en high tech ICT oplossingen die het werken en vergaderen nét even beter maken. Met faciliteiten die stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit. 

Ondertussen is er alle ruimte om je bedrijf te profileren. Jullie huisstijl is zichtbaar in alle ruimtes die jullie gebruiken. Bovendien is een werkplek bij Mr.Green gegarandeerd een troef op de arbeidsmarkt.

Deze faciliteiten zijn onderdeel van de Mr.Green package:

Pay per use
Per medewerker kies je een membership dat het beste past bij zijn of haar kantoorbehoefte. Met een membership heeft iedereen toegang tot alle locaties en faciliteiten van Mr.Green. Aanvullend reserveer je werkplekken en kantoorruimte op basis van de aanwezigheid van je team per dag.

Tarieven variëren van €15,- tot €42,50 per werkplek per 8-urige werkdag afhankelijk van de gekozen kantoorlocatie. 

Meet the Mr.Green locations
Kies je favoriete locatie voor meer informatie óf download de brochure en lees over alle mogelijkheden in de wereld van Mr.Green.