MR.GREEN

LOCATIONS

Het is niet meer van deze tijd om je voor 10 jaar te committeren aan een groot kantoor met voor iedere medewerker een vaste werkplek. En nu we massaal geproefd aan een andere, flexibelere manier van werken, gaan we zeker niet meer terug naar hoe het was. Mr.Green wil van iedere werkdag een feestje maken. Met zijn Boutique Offices biedt hij jouw bedrijf de omgeving en de middelen om het beste uit iedere medewerker te halen.

Mr.Green biedt een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Zonder vaste kantoorruimte, maar een schaalbaar, plug & play membership waarmee je toegang krijgt tot diverse inspirerende locaties vol flexibiliteit, service en mogelijkheden. Faciliteiten die stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit.

Word onderdeel van de Mr.Green ‘family’ en krijg toegang tot een waardevol en divers business netwerk, een full serviced office, co-working spaces, desks, kantoor en project- en vergaderruimtes door heel Nederland. Kies iedere dag jouw favoriete werkplek op een van onze bijzondere locaties.

Van 1,5 m2 tot 500m2, voor een dag, maand of jaar, part time, full time, in Klarenbeek, Apeldoorn, Zwolle of Rotterdam… It’s all up to you!