MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICES

Elke dag binnenlopen in een stijlvol ingericht kantoor waar de je vrolijk wordt begroet en waar de koffie áltijd klaar staat. Met hoogwaardige meubels, high tech apparatuur en een luxe gym om stoom af te blazen. Ook de kaarsjes, geurstokjes, handcrème en verse bloemen worden met zorg voor je neergezet. ⁠Dit kan zomaar jouw nieuwe kantoor worden.

Het concept van Mr.Green
De Mr.Green locaties bieden een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Zonder vaste kantoorruimte, maar met flexibele memberships die jouw medewerkers toegang geven tot alle Boutique Offices verspreid door heel Nederland. Zo heb je direct landelijke dekking voor jouw bedrijf.

Faciliteiten
Mr.Green combineert het nuttige met het aangename. Met het beste kantoormeubilair en hoogwaardige apparatuur die het werken en vergaderen nét even beter maken. Met faciliteiten die stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit. Of je nu met een klein team bent of met 100 medewerkers: Bij Mr.Green is elke dag een feestje. 

Deze faciliteiten zijn onderdeel van de Mr.Green package:

Meet the Mr.Green locations
Kies je favoriete locatie voor meer informatie óf download het magazine en lees alle mogelijkheden in de wereld van Mr.Green.