kantoortour apeldoorn

THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 14 | KANTOORTOUR APELDOORN

Kantoorruimte huren in Apeldoorn? Dat kan anders, beter, efficiënter en goedkoper. We geven je graag een kijkje in onze keuken.

In deze aflevering geven we je een kantoortour door Mr.Green Boutique Office Apeldoorn. We laten je de kantoren, werkplekken en faciliteiten en voorzieningen zien die exclusief beschikbaar zijn voor de members die gebruik maken van deze unieke kantoorlocatie in nApeldoorn.

Wil jij een nieuw, innovatief kantoor huren in Apeldoorn voor jouw bedrijf? Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Lets meet! https://mrgreenoffices.nl/book-a-tour/ Liever een kantoor huren in Zwolle, Klarenbeek of het havengebied van Rotterdam? Ook daar staat Mr.Green met zijn Boutique Offices voor je klaar.

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk dan ons You Tube kanaal.

Mr.Green biedt je het kantoor van de toekomst
Het traditionele kantoor heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten? Dat is toch niet meer van deze tijd?

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remoteDompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!