kantoor havengebied Rotterdam

THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 17 | KANTOOR TOUR HAVENGEBIED ROTTERDAM

Wil jij een kantoor huren in het Havengebied van Rotterdam? Dat kan anders, beter, efficiënter en goedkoper. In deze aflevering geven we je een kantoor tour door Mr.Green Boutique Office Spijkenisse. We laten je de kantoren, werkplekken en faciliteiten en voorzieningen zien die beschikbaar zijn voor bedrijven die kantoorruimte huren bij Mr.Green. Dit unieke kantoor is een innovatieve thuishaven voor bedrijven die weten dat het kantoor anders moet én kan.

Wil jij een representatief kantoor huren in het Havengebied van Rotterdam voor jouw bedrijf? Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Lets meet! https://mrgreenoffices.nl/book-a-tour/

Liever een kantoor huren in Zwolle, Klarenbeek of Apeldoorn? Ook daar staat Mr.Green met zijn Boutique Offices voor je klaar.

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk ons You Tube kanaal.

Het kantoor van de toekomst in het Havengebied Rotterdam

Het traditionele kantoor heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten? Dat is toch niet meer van deze tijd?

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remote. 

Dompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!