Vacature Senior Developer

Altijd al een leger van robot stofzuigers willen aansturen op afstand? Kijken hoe je verschillende systemen nog beter met elkaar kan laten praten? Mobiele / web apps reverse-engineeren om een werkbare API naar boven te toveren? Vind je het daarnaast ook nog leuk om je collega’s over je toffe ideeën te vertellen? Dan ben jij de Developer die wij zoeken! 

OVER ONS
Bij Mr.Green huur je geen traditionele kantoorruimte, maar maak je als member heel flexibel gebruik van een inspirerende werkomgeving of vergaderruimte met heel veel toffe voordelen, voor een dag, een week of een jaar. Mr.Green groeit. We hebben locaties in Apeldoorn, Klarenbeek, Spijkenisse, Zwolle, Amsterdam en we groeien door. We hebben ambitieuze plannen om op grote schaal inspirerende locaties te ontwikkelen.

Wij hebben dus meerdere locaties waar je kunt werken, het vaste IT team is gevestigd in Apeldoorn. Je werkt samen met onze andere techneuten, die iedere dag beginnen met een bak lekkere koffie om de werkdag door te nemen en te bespreken welke uitdagingen er zijn (een soort stand-up).

Daarna monitoren we de locaties en kijken we of iets acute aandacht nodig heeft. Zijn er robot stofzuigers die niet meer te benaderen zijn? Heeft de support room veel incidenten ontvangen?

Hierna kan je aan de slag met 1 van de projecten waar je op dat moment de focus op hebt. 

JOUW PROFIEL
We zoeken een Developer die logisch kan nadenken en dingen vooral niet te complex maakt. Keep it simple, op die manier hoef je ook niet al te veel te documenteren.

  • Je hebt kennis van minstens 2 programmeertalen 
  • Je hebt ervaring met IoT 
  • Je bent gemotiveerd om dingen te onderzoeken
  • Je bent creatief en oplossingsgericht
  • Je kan het team meenemen in jouw gedachten

ONS AANBOD
Je komt te werken in de bijzondere wereld van Mr.Green. Een uniek concept waar wij de fysieke wereld samenbrengen met de software wereld. Door data gedreven keuzes te maken, weten wij wat er speelt in onze gebouwen en zijn wij in staat members nog beter te faciliteren. 

● Goed salaris, de allerleukste collega’s ☺en een toffe werkomgeving;
● 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
● 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 38-urige werkweek;
● Een klein team met heldere, korte lijnen;
● 7 dagen per week gebruik van onze eGym faciliteiten om te werken aan je six-pack en een gezond lijf;
● Toegang tot de online leeromgeving Mr.Green leert, met ruim 1.000 titels over leuke en leerzame onderwerpen;
● Met korting eten en drinken bij Mr.Green;
● De mogelijkheid om gebruik te maken van coaches om nog lekkerder in je vel te zitten en te werken aan je persoonlijke groei, zoals een loopbaancoach, budgetcoach of vitaliteitscoach.

Kortom, ben jij klaar om “The World of Mr.Green” naar een hoger niveau te tillen? Stuur je gegevens naar [email protected].

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEREN

Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op linkedin
LinkedIn