ONTDEK


MR.GREEN AMSTERDAM -OPENING OP 28 MAART

Aanmelden voor de opening >

Aanmelden voor de opening >

Ik wil graag een interview met:
Ik wil graag een rondleiding

MR.GREEN

ONTDEK MR.GREEN AMSTERDAM ALS EERSTE

Hey Mr./Mrs. CEO, welkom bij Mr.Green Amsterdam. Dé toplocatie voor een prestigieuze kantoorbeleving in het hart van de stad. Direct aan het Centraal Station biedt Mr.Green professionaliteit en gemak. Perfect voor bedrijven die een hoogwaardige werkplek zoeken.

Ontdek onze Boutique Office Amsterdam en voel de verfijning en efficiëntie. Waar stadsdynamiek samenvloeit met rust en professionaliteit, vind je stijl, comfort en geavanceerde technologie, verrijkt met de perfecte kop koffie. Ons vitaliteitspakket verzekert dat jij en je team optimaal presteren, terwijl Mr.Green de details verzorgt. 

Dit ook zelf ervaren? Kom naar de opening op 28 maart!

Waarom Mr.Green Amsterdam?

DE GROTE OPENING OP 28 MAART

Op donderdag 28 maart 2024, opent Mr.Green Amsterdam haar deuren voor een spectaculaire opening! Ontdek onze vernieuwende kantooromgeving tijdens informele rondleidingen. Vergroot je netwerk onder het genot van een cocktail en streetfood bites. Waag een dansje op de muziek van de DJ en ontdek zo Mr. Green op Stationsplein 9 in Amsterdam. We kijken ernaar uit om deze opening samen met jou te vieren!

Datum & Tijd: Donderdag 28 maart 2024

  • Persmoment van 09.00 – 11.00
  • Binnenloop en rondleidingen van 15.00 – 19.00
Inschrijven voor de opening

Modal Title

Ik wil graag een interview met:
Ik wil graag een rondleiding

HET MR.GREEN CONCEPT

Bij Mr.Green ben je volledig flexibel. Je reserveert jouw kantoorlocatie en werkplek op basis van jouw agenda en to-do lijst, waarbij je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Niet meer, niet minder. Stel je voor dat je niet meer vastzit aan een kantoor met een langlopend huurcontract dat misschien te groot of te klein is voor je behoeften. Bij Mr.Green kun je eenvoudig je werkplekken op- en afschalen wanneer je wilt, zodat je altijd de juiste hoeveelheid werkplekken hebt zonder verspilling van ruimte of kosten.

Bovendien hoef je je nooit meer druk te maken over zaken als schoonmaak, kantoorinrichting of de kwaliteit van de koffie. Mr.Green zorgt voor al deze faciliteiten, zodat jij je volledig kunt richten op je werk. Je medewerkers kunnen met plezier naar kantoor komen, wetende dat alles goed geregeld is. Met memberships voor elke medewerker en eenvoudige op- en afschaling, bieden we altijd de juiste werkplek.

Flexibele kantoorruimte huren

ONZE LOCATIE

 Locatie Mr.Green Amsterdam

Stationsplein 9
1012 AB Amsterdam

Telefoonnummer: 055 – 301 1082
E-mailadres: [email protected]