mr.green amsterdam

BOUTIQUE OFFICE​

AMSTERDAM

Hey Mr./Mrs. CEO, zoek je een innovatieve kantooroplossing voor jouw bedrijf in Amsterdam? Vergeet alle andere huisvestingsopties. Als je eenmaal de wereld van Mr.Green ontdekt, willen jij en jouw medewerkers niet meer anders. Het kantoor kan beter, efficiënter én goedkoper. 

Kantoorruimte Amsterdam

Boutique Office Amsterdam opent in Q1 2024 zijn deuren op het centraal station. Ideaal voor bedrijven met medewerkers die reizen met het OV en bedrijven die duurzame mobiliteit hoog in het vaandel hebben. 

Landelijke dekking
Deze kantoorlocatie in Amsterdam is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van meerdere locaties met full serviced offices, co-work spaces en vergaderruimtes. Jouw bedrijf heeft daarmee altijd een representatieve kantoorlocatie en direct landelijke dekking.

Pay per use
Is jouw team alleen maandag en dinsdag op kantoor en is er woensdag tot vrijdag maar een enkeling aanwezig? Bij Mr.Green betaal je alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt. Flexibel én schaalbaar.

FACILITEITEN

Bij Boutique Offices Amsterdam vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze kantoorruimte, maar een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf

De stijlvolle inrichting, het ergonomische kantoormeubilair, high tech ICT oplossingen, verse bloemen, goede koffie en een uitgebreid vitaliteitspakket zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’.

Mr.Green ontzorgt de directie en is een cadeautje voor medewerkers.

CHECK IT OUT.

Mr.Green Amsterdam is vanaf Q1 2024 the place to be voor innovatieve bedrijven die net als wij geloven dat werkgeverschap en kantoorhuisvesting inspirerender en innovatiever kunnen. 

Voel jij een match met Mr.Green en zie jij jouw bedrijf ook wel op deze locatie in Amsterdam werken? Meld je dan aan als Early Bird en kom eens langs op een van onze andere locaties voor een impressie óf lees meer over ons concept en mogelijkheden in onze brochure.

ADRES

Stationsplein, 1012 AB Amsterdam