BOUTIQUE OFFICE

ZWOLLE

Deze innovatieve kantoorlocatie in Zwolle is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced officesThe place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups die klaar zijn voor het nieuwe werken. 

Bij Mr.Green is werken en vergaderen iedere keer weer een feest. Je combineert het nuttige met het aangename. Goede koffie, het beste kantoormeubilair en hoogwaardige apparatuur die het werken en vergaderen nét even beter maakt. Tussendoor laad je jezelf op met een gezonde lunch en de jazzy deuntjes in het café óf een sportsessie op maat in de boutique gym.⁠ Alles voor die ultieme work life balance!

Kantoorruimte in Zwolle
Deze stoere kantoorlocatie in Zwolle ligt direct aan de A28. Hier werk je als een baas en vergader je als een pro in de volledig ingerichte kantoorruimtes en ergonomische werkplekken.

Het kantoor van de toekomst
Wél de lusten, niet de lasten. Dat wil toch iedereen? Elke dag binnenkomen in een schoon kantoor, waar het licht en de verwarming al brandt, waar de je vrolijk wordt begroet en waar de koffie áltijd klaar staat. Geen inkopen, geen onderhoud, geen contracten en geen afschrijvingen.

Bij de Boutique Offices van Mr.Green vind je een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf. Mr.Green gaat als gastheer van jouw nieuwe kantoor all-in; van wifi tot printer en van ergonomische bureaustoelen tot de schilderijen aan de muur. En ook de kaarsjes, geurstokjes, handcrème en verse bloemen worden met zorg voor je neergezet. ⁠

Pay per use
Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt.

FACILITEITEN

Deze unieke locatie wordt momenteel verbouwd en naar verwachting eind 2022 opgeleverd.

ADRES

Ceintuurbaan 28, 8043 NT Zwolle