BOUTIQUE OFFICE

ZWOLLE

Deze stoere kantoorlocatie in Zwolle ligt direct aan de A28. Bij Mr.Green wordt jouw bedrijf volledig ontzorgd op gebied van huisvesting, ict en vitaliteit. Empower je medewerkers en laat je bedrijf groeien. Mr.Green, simply great offices! 

Werken bij Mr.Green Boutique Offices
Deze innovatieve kantoorlocatie in Zwolle is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. De full serviced office locaties bieden jouw bedrijf kantoor- en vergaderruimte door heel Nederland die bijdraagt aan de work-life balance van jouw medewerkers. Het is the place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups met 20 tot 500 medewerkers die klaar zijn voor het nieuwe werken.

Het kan beter, efficiënter en goedkoper
Het traditionele kantoor staat leeg. Het is de invulling van een huisvestingsbehoefte die er niet meer is. Het kantoor kan beter, efficiënter en goedkoper. We schreven er een boek over en laten het je graag zien tijdens een rondleiding. 

Pay per use
Bij de Boutique Offices van Mr.Green vind je een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf. Hierbij betaal je naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die jouw bedrijf daadwerkelijk gebruikt.

FACILITEITEN

MEETING ROOMS

Is er behalve werk- en kantoorruimte ook behoefte aan ruimtes om klanten te ontvangen, te brainstormen, scrummen of plannen te presenteren? Mr.Green voorziet in die behoefte met inspirerende vergaderruimtes. 

ONTDEK MR.GREEN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Mr.Green als huisvestingspartner? En is jouw bedrijf een match met Mr.Green? Let’s meet!

Wil je meer weten over onze visie en concept? De brochure geeft je een kijkje in de wereld van Mr.Green en geeft je meer informatie over de mogelijkheden, faciliteiten en memberships.

ADRES

Ceintuurbaan 28, 8024 AA Zwolle