BOUTIQUE OFFICE

ZWOLLE

Deze stoere kantoorlocatie in Zwolle ligt direct aan de A28. Hier werk je als een baas en vergader je als een pro in de volledig ingerichte kantoorruimtes en ergonomische werkplekken.

Werken bij Mr.Green Boutique Offices
Deze innovatieve kantoorlocatie in Zwolle is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. De full serviced office locaties bieden jouw bedrijf een kantoor- en vergaderruimte door heel Nederland die bijdraagt aan de work-life balance van jouw medewerkers. Het is the place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups die klaar zijn voor het nieuwe werken.

Pay per use
Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Bij de Boutique Offices van Mr.Green vind je een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf. Hierbij betaal je naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt.

FACILITEITEN

Deze unieke locatie wordt momenteel verbouwd en krijgt de volgende faciliteiten:

EARLY BIRD

Mr.Green Zwolle wordt naar verwachting begin 2023 opgeleverd.

Kun je niet wachten tot deze locatie opent? Dan is het pre-membership tarief zeker iets voor jou! Lees meer over dit early-bird tarief of boek direct een rondleiding in één van de Mr.Green locaties.

ONTDEK MR.GREEN

Zie jij jezelf hier met jouw bedrijf ook wel werken en wil je meer weten over dit concept? Het magazine geeft jouw een kijkje in de wereld van Mr.Green en vertel je alle informatie over de mogelijkheden, faciliteiten en memberships.

ADRES

Ceintuurbaan 28, 8043 NT Zwolle