MEET LIKE A PRO

MEETING ROOMS

Yes een vergadering! Hoe vaak denk jij dat wanneer je in jouw agenda kijkt? Time to shake things up! Na de vele Zoom en Teams meetings is er meer dan ooit behoefte om elkaar in real life te zien en spreken.Productieve, waardevolle meetings in een verfrissende omgeving waarin je knopen doorhakt en relaties opbouwt.

Mr.Green is cool, classy & a bit bad azzy. Verwacht wanneer je bij hem afspreekt dus geen zaaltjes met standaard theater- of U-opstelling, geen kannen koffie en thee en broodjeslunch met zachte puntjes. Bij Mr.Green mag je (in sommige ruimtes) op de tafel en muren tekenen en waan je jezelf een echte showmaster door de enorme LED presentatieschermen.

Elke ruimte is stijlvol ingericht en voorzien van de nieuwste technische snufjes. Je maakt zeker een goede indruk op jouw gasten. Je boekt een ruimte al voor een telefoongesprek van een kwartiertje, sollicitatiegesprek van een uur en een strategiesessie van een hele dag.

Keuzestress? 

 Mr.Green maakt niet alleen werken maar ook vergaderen dynamisch en minder formeel. You know it when you try it! Eerst zien dan geloven? Boek een rondleiding om de diverse vergaderruimtes te bekijken of download de brochure met meer informatie over de meeting rooms.

Klik hieronder op jouw favoriete vergaderruimte voor meer informatie.