Mr.Green Klarenbeek
Mr.Green Boutique Office Klarenbeek

BOUTIQUE OFFICE

KLARENBEEK

Werken in het groen, wie droomt er niet van? Mr.Green Klarenbeek is een groene, trendy kantoorlocatie centraal gelegen tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen. De locatie ligt midden in een groene omgeving. Het biedt een prachtig uitzicht om vanaf je werkplek in te verdwalen en de omgeving leent zich perfect voor een groene wandeling tussen de bedrijven door. 

Mr.Green locaties
Deze groene kantoorlocatie in Klarenbeek is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices op diverse locaties in Nederland. Vestig je jouw bedrijf bij Mr.Green Klarenbeek? Dan kunnen jouw medewerkers hybride werken en gebruik maken van alle Mr.Green locaties in Nederland. 

Pay per use
Geen huurovereenkomsten met vaste vierkante meters, maar met een membership per medewerker. Een ‘Office as a Service’ om Some Time, Part Time of Full Time op kantoor te kunnen werken. Daarnaast betaal je bij Mr.Green Klarenbeek alleen voor de kantoorruimte, vergaderruimte en werkplekken die je daadwerkelijk gebruikt. Je betaalt dus nooit teveel.

FACILITEITEN

Boutique Office Klarenbeek is van alle gemakken voorzien. De stijlvolle inrichting, verse bloemen, barista onder de waterval, zwemvijver en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’. Geen onpersoonlijke, sfeerloze werkplekken, maar een groene, plug & play kantooromgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden.

MEETING ROOMS

Naast de standaard werkplekken kun je als Mr.Green member gebruik maken van de meeting rooms, zoals de Mrs.Green, de Batcave, de Skybox en de Brown paper room. Elk met een eigen thema. Jij beslist welke ruimte het beste aansluit bij jouw wensen. 

ERVAAR HET ZELF

Mr.Green Klarenbeek is the place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups. Is jouw bedrijf een match met Mr.Green? Let’s meet!

Boek hieronder een rondleiding door de Mr.Green Boutique Office of download het magazine meer informatie over het Mr.Green concept en de mogelijkheden.

ADRES

Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek