Mr.Green Klarenbeek
Mr.Green Boutique Office Klarenbeek

BOUTIQUE OFFICE

KLARENBEEK

Deze groene kantoorlocatie in Klarenbeek is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced officesThe place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups. 

Bij Mr.Green is werken en vergaderen iedere dag een feestje. Hij biedt jouw bedrijf een kantoorruimte door heel Nederland die bijdraagt aan de work-life balance van jouw medewerkers.  

Kantoorruimte in het groen
Mr.Green Klarenbeek is een groene, trendy kantoorlocatie die van alle gemakken is voorzien. De stijlvolle inrichting, verse bloemen, barista onder de waterval, zwemvijver en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’.

Het kantoor van de toekomst
Bij Mr.Green Klarenbeek vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze werkplekken, maar een groene, plug & play kantooromgeving vol
 vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden. 

Work life balance op kantoor
Bij Mr.Green combineer je het nuttige met het aangename. Want wie wil er nu niet tussen afspraken door genieten van een goede kop koffie en groene vergezichten of even stoom afblazen in de gym?

Pay per use
Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt.

FACILITEITEN

ADRES

Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek