Mr.Green Klarenbeek
Mr.Green Boutique Office Klarenbeek

BOUTIQUE OFFICE

KLARENBEEK

Werken in het groen, wie droomt er niet van? Mr.Green Klarenbeek is een groene, trendy kantoorlocatie centraal gelegen tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen. De locatie ligt midden in een landelijke omgeving. Het biedt een prachtig uitzicht om vanaf je werkplek in te verdwalen en de omgeving leent zich perfect voor een groene wandeling. Omdat jouw bedrijf en medewerkers het beste verdienen. Mr.Green, simply great offices!

Mr.Green locaties
Deze groene kantoorlocatie in Klarenbeek is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices op diverse locaties in Nederland. Vestig je jouw bedrijf bij Mr.Green Klarenbeek? Dan kunnen jouw medewerkers hybride werken en gebruik maken van alle Mr.Green locaties in Nederland. 

Het kan beter, efficiënter en goedkoper
Het traditionele kantoor staat leeg. Het is de invulling van een huisvestingsbehoefte die er niet meer is. Het kantoor kan beter, efficiënter en goedkoper. We schreven er een boek over en laten het je graag zien tijdens een rondleiding. 

Pay per use
Geen huurovereenkomsten met vaste vierkante meters, maar met een membership per medewerker. Een ‘Office as a Service’ om Some Time, Part Time of Full Time op kantoor te kunnen werken. Daarnaast betaal je bij Mr.Green Klarenbeek alleen voor de kantoorruimte, vergaderruimte en werkplekken die je daadwerkelijk gebruikt. Je betaalt dus nooit teveel en kunt direct opschalen als het bedrijf groeit. 

FACILITEITEN

Boutique Office Klarenbeek is van alle gemakken voorzien. De stijlvolle inrichting, verse bloemen, barista onder de waterval, zwemvijver en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’. Geen onpersoonlijke, sfeerloze werkplekken, maar een groene, plug & play kantooromgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden.

MEETING ROOMS

Naast de standaard werkplekken kan jouw bedrijf gebruik maken van de meeting rooms, zoals de Mrs.Green, de Batcave, de Skybox en de Brown paper room. Elk met een eigen thema, zodat medewerkers per gelegenheid kunnen kiezen wat het beste past. 

ERVAAR HET ZELF

Mr.Green Klarenbeek is the place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups met 20-500 medewerkers. Is jouw bedrijf een match met Mr.Green? Let’s meet!

Boek hieronder een rondleiding door de Mr.Green Boutique Office of download de brochure voor meer informatie over het Mr.Green concept en de mogelijkheden.

ADRES

Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek