Mr.Green Klarenbeek
Mr.Green Boutique Office Klarenbeek

BOUTIQUE OFFICE

KLARENBEEK

Mr.Green Klarenbeek is onderdeel van de de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices, co-work spaces, project- en vergaderruimtes. The place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups en ondernemende zzp’ers. Bij Mr.Green is werken en vergaderen iedere keer weer een feestje. Mr.Green combineert het beste van thuiswerken en flexwerken in een gezellig lunchcafé met de faciliteiten en voorzieningen van een traditioneel kantoor. 

Mr.Green Klarenbeek is een groene, trendy locatie waar je werkt als een baas. Het is het kantoor van de toekomst. Geen onpersoonlijke, sfeerloze werkplekken, maar een stoere, plug & play omgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden. De stijlvolle inrichting, verse bloemen, barista onder de waterval en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’.

Bij Mr.Green combineer je het nuttige met het aangename. Want wie wil er nu niet tussen afspraken door genieten van een goede kop koffie en groene vergezichten?

 

FACILITEITEN

BESCHIKBAARHEID

Members 65%

ADRES

Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek