kantoor havengebied Rotterdam
verbouwing kantoor

BOUTIQUE OFFICE IN HET HAVENGEBIED

MR.GREEN SPIJKENISSE

Op zoek naar een groene kantoorlocatie in de Randstad aan het water? Je hebt hem gevonden! Dit is voor jou en je medewerkers dé plek waar je optimaal kunt presteren. Een kantoorlocatie aan het water, met een onbetaalbaar uitzicht. Een innovatieve thuishaven voor bedrijven die weten dat het kantoor anders moet én kan. 

Kantoorruimte in het Havengebied Rotterdam
Mr.Green Spijkenisse is een unieke kantoorlocatie nét onder Rotterdam, aan het water, op een groene landtong. Een groene parel tussen de stad en het Rotterdamse havengebied.

Mr.Green Boutique Office
Deze unieke kantoorlocatie in het Havengebied van Rotterdam is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices. Dé plek waar je jouw bedrijf kunt etaleren en waar werknemers geïnspireerd worden en productief zijn. You know it when you see it!

Pay per use
Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die jouw bedrijf daadwerkelijk gebruikt. Bovendien heb je dankzij de verschillende locaties in Nederland direct een landelijke dekking en kunnen medewerkers werken waar en wanneer ze willen.

FACILITEITEN

VERGADEREN

Behalve werkplekken heeft Mr.Green Spijkenisse ook inspirerende meeting ruimtes, zoals de Velvet, Mirror room, Mrs. Peacock en Skyline. Deze laatste ruimte dankt haar naam aan het prachtige uitzicht over de natuur en het havengebied van Rotterdam.

NIEUWSGIERIG?

Zie jij jouw bedrijf ook wel werken op deze unieke locatie onder de rook van Rotterdam? Boek een tour door Mr.Green Spijkenisse óf download de brochure en ontdek alles over de wereld van Mr.Green.

ADRES

Plaatweg 15, 3202 LB Spijkenisse

Let op: Vanaf 2023 betaald parkeren. Bezoekerstarief € 1,50 per uur. Members krijgen 50% korting.