kantoor havengebied Rotterdam
verbouwing kantoor

BOUTIQUE OFFICE IN HET HAVENGEBIED

MR.GREEN SPIJKENISSE

Op zoek naar een groene kantoorlocatie in de Randstad aan het water? Je hebt hem gevonden! Deze unieke kantoorlocatie in het Havengebied van Rotterdam is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced officesThe place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams en innovatieve scale ups. 

FACILITEITEN


Kantoorruimte in het Havengebied Rotterdam
 
Een unieke kantoorlocatie nét onder Rotterdam, aan het water, op een groene landtong in Spijkenisse. Een groene parel tussen de stad en het Rotterdamse havengebied. Een kantoorlocatie aan het water en met een onbetaalbaar uitzicht. Dé plek waar je jouw bedrijf kunt etaleren en waar werknemers geïnspireerd worden en productief zijn. You know it when you see it! ⁠

Kantoorruimte huren bij Mr.Green
Bij Mr.Green is werken en vergaderen iedere dag een feestje. Hij biedt jouw bedrijf een kantoorlocatie die bijdraagt aan de work-life balance van jouw medewerkers. Goede koffie, het beste kantoormeubilair en hoogwaardige apparatuur die het werken en vergaderen nét even beter maakt. Tussendoor laad je jezelf op met een gezonde lunch en de jazzy deuntjes in het café óf een sportsessie op maat in de boutique gym.⁠  


Het kantoor van de toekomst
Wél de lusten, niet de lasten. Dat wil toch iedereen? Elke dag binnenkomen in een schoon kantoor, waar het licht en de verwarming al brandt, waar de je vrolijk wordt begroet en waar de koffie áltijd klaar staat. Geen inkopen, geen onderhoud, geen contracten en geen afschrijvingen. 

Bij de Boutique Offices van Mr.Green vind je een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijfDe stijlvolle inrichting, hoogwaardige meubels en high tech aparatuur, verse bloemen en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’. 

Pay per use
Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt.

VERGADEREN

Je kunt op deze locatie ook alleen vergaderen. Bekijk de mogelijkheden en onze vergaderruimtes.

ADRES

Plaatweg 15 3202 LB Spijkenisse

PARKEREN

Let op: Vanaf 2023 betaald parkeren. Bezoekerstarief € 1,50 per uur. Members krijgen 50% korting.