kantoor havengebied Rotterdam
verbouwing kantoor

BOUTIQUE OFFICE IN HET HAVENGEBIED

MR.GREEN SPIJKENISSE

Op zoek naar een groene kantoorlocatie in de Randstad aan het water? Je hebt hem gevonden! Dit is voor jou als directeur en medewerkers dé plek waar je optimaal kunt presteren. Een kantoorlocatie aan het water en met een onbetaalbaar uitzicht. Een innovatieve thuishaven voor bedrijven die weten dat het kantoor anders moet én kan. 

Kantoorruimte in het Havengebied Rotterdam
Mr.Green Spijkenisse is een unieke kantoorlocatie nét onder Rotterdam, aan het water, op een groene landtong. Een groene parel tussen de stad en het Rotterdamse havengebied.

Mr.Green Boutique Office
Deze unieke kantoorlocatie in het Havengebied van Rotterdam is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices. Dé plek waar je jouw bedrijf kunt etaleren en waar werknemers geïnspireerd worden en productief zijn. You know it when you see it!

Pay per use
Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt. Bovendien heb jij direct landelijke dekking en kun je zitten wanneer je dat wilt en op welke Mr.Green locatie je wilt. 

FACILITEITEN

VERGADEREN

Behalve werkplekken heeft Mr.Green Spijkenisse ook inspirerende meeting ruimtes, zoals de Velvet, Mirror room, Mrs. Peacock en Skyline, om optimaal keuzes te maken samen met je team. Deze laatste ruimte dankt haar naam aan het prachtige uitzicht over de natuur en het havengebied van Rotterdam.

NIEUWSGIERIG?

Zie jij je met jouw bedrijf ook wel werken op deze unieke locatie onder de rook van Rotterdam? Boek een tour door Mr.Green Spijkenisse óf download het magazine en ontdek alles over de wereld van Mr.Green.

ADRES

Plaatweg 15, 3202 LB Spijkenisse

Let op: Vanaf 2023 betaald parkeren. Bezoekerstarief € 1,50 per uur. Members krijgen 50% korting.