MRGREEN Apeldoorn
Het nieuwe werken in het kantoor van de toekomst

BOUTIQUE OFFICE​

APELDOORN

Deze unieke kantoorlocatie in Apeldoorn is onderdeel van de de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices, co-work spaces, project- en vergaderruimtes. The place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams en innovatieve scale ups. 

Bij Mr.Green Apeldoorn is werken en vergaderen iedere keer weer een feestje. Mr.Green combineert het beste van thuiswerken en flexwerken in een gezellig lunchcafé met de faciliteiten en voorzieningen van een traditioneel kantoor.

Kantoorruimte Apeldoorn

Boutique Office Apeldoorn is een trendy locatie direct aan de afrit van de A1. Hier werk je als een baas en vergader je als een pro. Het is het kantoor van de toekomst. Hier combineer je het nuttige met het aangename. Want wie wil er nu niet voor na of tussen het werken en vergaderen door genieten van een goede kop koffie, even sporten of kunnen genieten van de jazzy deuntjes uit de speakers en een fijn tijdschrift? 

Het kantoor van de toekomst

Bij de Boutique Offices van Mr.Green vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze kantoorruimte, maar een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijfDe stijlvolle inrichting, verse bloemen, barista en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’. 

Memberships

Langlopende huurcontracten zijn passé. Jouw team werkt deels thuis of op locatie en je zoekt een flexibele, representatieve plug en play kantooroplossing.

Mr.Green biedt een flexibele oplossing voor jouw huisvestingsvraagstuk. Met een full serviced membership zijn werkplekken en kantoorruimte altijd en overal schaalbaar en binnen handbereik.

Pay per use

Wil je kantoorruimte huren maar is alleen maandag en dinsdag het hele team op kantoor en woensdag tot vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt bij Mr.Green naast het membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt.

FACILITEITEN

VERGADEREN

Je kunt op deze locatie ook alleen vergaderen. Bekijk de mogelijkheden en onze vergaderruimtes.

 

ADRES

Lange Amerikaweg 55-61, 7332 BP Apeldoorn

Let op: betaald parkeren. Bezoekerstarief € 1,50 per uur. Members krijgen 50% korting.