MRGREEN Apeldoorn
MrGreen Apeldoorn

BOUTIQUE OFFICE​

APELDOORN

Mr.Green Apeldoorn is onderdeel van de de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van full serviced offices, co-work spaces, project- en vergaderruimtes. The place to be voor eigentijdse bedrijven, ambitieuze projectteams, innovatieve scale ups en ondernemende zzp’ers. Bij Mr.Green is werken en vergaderen iedere keer weer een feestje. Mr.Green combineert het beste van thuiswerken en flexwerken in een gezellig lunchcafé met de faciliteiten en voorzieningen van een traditioneel kantoor. 

Mr.Green Apeldoorn is een trendy locatie direct aan de A1. Hier werk je als een baas en vergader je als een pro. Het is het kantoor van de toekomst. Geen onpersoonlijke, sfeerloze werkplekken, maar een stoere, plug & play omgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden. De stijlvolle inrichting, verse bloemen, goede koffie van de barista en de boutique gym zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’.

Bij Mr.Green combineer je het nuttige met het aangename. Want wie wil er nu niet voor na of tussen het werken en vergaderen door genieten van een goede kop koffie, even sporten of kunnen genieten van de jazzy deuntjes uit de speakers en een fijn tijdschrift?

Mr.Green is the place to be!

FACILITEITEN

ADRES

Lange Amerikaweg 61, 7332 BP Apeldoorn