MRGREEN Apeldoorn
Het nieuwe werken in het kantoor van de toekomst

BOUTIQUE OFFICE​

APELDOORN

Ben jij een CEO, CFO of COO en ben je op zoek naar kantoorruimte voor jouw bedrijf in Apeldoorn? Mr. Green is here! Als je eenmaal de wereld van Mr.Green hebt ontdekt, willen jij en jouw medewerkers nooit meer iets anders!

Kantoorruimte Apeldoorn

Boutique Office Apeldoorn was een traditioneel kantoor dat stap-voor-stap geüpgraded is tot een trendy Mr.Green Boutique Office. De locatie is centraal gelegen tussen Zwolle, Amersfoort en Arnhem en ligt vrijwel direct aan de afrit van de A1. Ideaal voor een afspraak of om en route even neer te strijken om te werken.

Landelijke dekking
Deze kantoorlocatie in Apeldoorn is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van meerdere locaties met full serviced offices, co-work spaces en vergaderruimtes. Jouw medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze willen. Direct landelijke dekking voor jouw bedrijf dus.

Pay per use
Is jouw team alleen maandag en dinsdag op kantoor en is er woensdag tot vrijdag maar een enkeling aanwezig? Bij Mr.Green betaal je alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt. Flexibel én schaalbaar.

FACILITEITEN

Bij Boutique Offices Apeldoorn vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze kantoorruimte, maar een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijfDe stijlvolle inrichting, verse bloemen, barista en de faciliteiten zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’. 

VERGADEREN

Is er behalve werk- en kantoorruimte ook behoefte aan ruimtes om klanten te ontvangen, te brainstormen, scrummen of plannen te presenteren? Mr.Green voorziet in die behoefte met inspirerende vergaderruimtes zoals de Showroom, de War room, de Boardroom, de Coach room of de Tekenkamer.

CHECK IT OUT.

Mr.Green Apeldoorn is the place to be voor innovatieve bedrijven. Voel jij een match met Mr.Green en zie jij jouw bedrijf hier ook wel werken? Boek een tour door Mr.Green Apeldoorn óf download de brochure over de wereld van Mr.Green.

ADRES

Lange Amerikaweg 55-61, 7332 BP Apeldoorn

Let op: betaald parkeren. Bezoekerstarief € 1,50 per uur. Members krijgen 50% korting.