THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 11 | EEN VIRTUELE KANTOORLOCATIE BOUWEN

Vastgoed ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren in 2022, hoe ziet dat eruit? K&R laat zien hoe je virtueel een kantoorlocatie kunt bouwen en verduurzamen! In deze video geeft Mark Kok een rondleiding op hun nieuwe kantoor, en hij vertelt waarom ze hebben gekozen om hun bedrijf te vestigen bij Boutique Office Apeldoorn.

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk ons You Tube kanaal.

De kantoorbaan is done. Het heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten in een sfeerloze ruimte met een systeemplafond en tapijttegels? Dat is toch niet meer van deze tijd? 

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw nieuwe kantoor. Het kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remote. 

Dompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!