THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 10 | HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Het kantoor staat leeg. Het is een invulling van een behoefte die we niet meer hebben. Maar hoe ziet het kantoor van de toekomst er dan wel uit?

Er is zo’n 50 miljoen m2 kantoorruimte in Nederland. Daarvan staat 15% leeg. Dat is ongeveer 8 miljoen m2 bedrijfsruimte. Daarnaast staan er ook nog veel kantoren halfleeg. Bedrijven zijn te ruim behuisd door reorganisatie of door thuiswerken. Totaal zo’n 17 miljoen vierkante meter waar wel wordt betaald voor de ruimte, receptioniste, verwarming en licht.

Dat al die bestaande kantoren leeg staan is niet voor niets. Huidige aanbod sluit niet aan bij de behoefte. De kantoorbaan is drastisch veranderd. De oplossing ligt dus ook niet bij de bestaande kantoren. Daarvoor moet je het vraagstuk op een compleet andere manier bekijken en nieuwe kantoorconcepten onderzoeken. Het is tijd voor het kantoor van de toekomst. het is tijd voor Mr.Green.

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk ons You Tube kanaal.

De kantoorbaan is done. Het heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten in een sfeerloze ruimte met een systeemplafond en tapijttegels? Dat is toch niet meer van deze tijd? 

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw nieuwe kantoor. Het kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remote.  

Dompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!