COOL, CLASSY & A BIT BAD AZZY

ABOUT MR.GREEN

Het kantoor kan beter. Efficiënter, duurzamer en betaalbaarder. Daar is Mr.Green van overtuigd. En wanneer je wilt dat de wereld verandert, moet je zelf een eerste stap zetten. Dus dat doen we.

Vanuit de missie ‘elke werkdag een feestje’ ontwikkelt Mr.Green innovatieve kantoorlocaties door heel Nederland. In de Boutique Offices komen twee werelden samen: die van de kantoren en die van de hospitality. Het is een plek waar bedrijven optimaal worden gefaciliteerd en waar het draait om flexibiliteit, werkgeluk en vitaliteit. 

Met gebruik van slimme ICT-oplossingen is in de wereld van Mr.Green alles mogelijk. Is het er nog niet, dan ontwikkelen we het zelf. We willen een rimpeleffect creëren en jou als kantoor-professional inspireren om op een andere manier naar het kantoor te kijken.

De Boutique Offices van Mr.Green creëren een nieuwe standaard. We laten je zien dat het kantoor van de toekomst een troef op de arbeidsmarkt kan zijn. Een flexibele manier van werken, waarbij je als bedrijf volledig ontlast wordt. Terwijl je alleen nog betaalt wat je gebruikt. 

Het kantoor kan efficiënter, duurzamer en betaalbaarder: Mr.Green bewijst dat het kan!

WANT TO KNOW MORE ABOUT MR.GREEN?