COOL, CLASSY & A BIT BAD AZZY

ABOUT MR.GREEN

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij wil van iedere werkdag een feestje maken en zorgen voor de meest energieke en gemotiveerde werknemers van Nederland. Hij is cool, classy & a bit bad azzy en sinds 2018 ‘the place to be’ als je wilt werken als een baas en vergaderen als een pro. Hij biedt je het kantoor van de toekomst, een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. 

Er is namelijk meer dan ooit, behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Mr.Green biedt een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Zonder vaste kantoorruimte, maar een plug & play membership waarmee je toegang krijgt tot een inspirerende omgeving vol flexibiliteit, service en mogelijkheden. Faciliteiten die stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit. 

Mr.Green creëert een omgeving waarin je in je kracht staat, waarin je alle tools tot je beschikking hebt om het beste uit je zelf te halen. Mr.Green combineert het comfort van thuiswerken, de vibe van flexen in een gezellig lunchcafé mét daarbij alle faciliteiten van traditionele huisvesting. Bij hem vind je dynamiek, maar ook de rust en de ruimte om te doen wat je moet doen.

Dompel je onder in zijn wereld, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laten we samen van iedere werkdag een feestje maken!

Mr.Green is onderdeel van Green.DNA | Klarenbeek, 1997.

WANT TO KNOW MORE ABOUT MR.GREEN?