ONTDEK


DE WERKPLEK VAN MORGEN BIJ MR.GREEN AMSTERDAM

MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICE AMSTERDAM

Het kantoor kan efficiënter, beter en goedkoper. Als je eenmaal de wereld van Mr.Green ontdekt, willen jij en jouw medewerkers niet meer anders. Ervaar het zelf, kom een dag bij ons werken!

Boutique Office Amsterdam heeft in maart 2024 haar deuren op het centraal station geopend. Ideaal voor bedrijven met meer dan 20 medewerkers en die reizen met het OV.

Ervaar onze gloednieuwe locatie zelf vrijblijvend voor een dag en ontdek de voordelen en mogelijkheden van Mr.Green.


 

ADRES

Stationsplein 9, 1012 AB Amsterdam

Alle voordelen van Mr.Green

Flexibele werkplekken – Bij Mr. Green reserveer je werkplekken op basis van jouw actuele behoeften; niet meer, niet minder. Stel je voor: een prestigieuze kantoorlocatie in hartje Amsterdam waar je alleen betaalt voor de ruimte die je gebruikt.

Schaalbaarheid – Of je team nu krimpt of groeit, bij Mr. Green pas je jouw kantoorruimte eenvoudig aan zonder de last van langlopende huurcontracten. Optimaliseer je kosten en ruimtegebruik zonder enige moeite.

Zorgeloze werkervaring – Alles is geregeld van de kwaliteit van de koffie tot het onderhoud van de werkplekken. Stap binnen in een wereld waar je volledige focus op je werk kunt houden, terwijl wij zorgen voor de rest.

 Kies uit flexible memberships – Some Time, Part Time, of Full Time – en geef je team toegang tot onze faciliteiten op meerdere locaties, met de vrijheid om extra werkplekken bij te boeken wanneer nodig.

Premium voorzieningen – Begin je dag met een energieke sessie in onze moderne gym, geniet van topkwaliteit koffie in het Mr. Green Café, en maak gebruik van onze high-tech vergaderruimtes voor al je meetings. 

Landelijke dekking – Deze kantoorlocatie in Amsterdam is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van meerdere locaties met full serviced offices, co-work spaces en vergaderruimtes waar jij en je medewerkers welkom zijn.