verbouwing kantoor

THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 16 | DE GROTE VERBOUWING – OFFICE EDITION

In deze aflevering nemen we je mee in de grote verbouwing van dit mooie kantoor onder de rook van Rotterdam. Inspiratie voor ieder die een bijzondere office wil huren in de regio Rotterdam. Op een groene landtong tussen stad en Rotterdamse haven vind een unieke office build plaats. Tot 2020 een locatie voor een event, in 2022 een complete office make over en heropend als kantoorlocatie. Dit unieke kantoor is een innovatieve thuishaven voor bedrijven die weten dat het kantoor anders moet én kan.⁠

Wil je het resultaat met eigen ogen zien? Je bent van harte welkom voor een rondleiding!

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk ons You Tube kanaal.

De grote verbouwing van het kantoor van de toekomst

Het traditionele kantoor heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten? Dat is toch niet meer van deze tijd?

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remote. Dompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!