Vacature Systeembeheerder

Passie voor IT? Ben jij altijd degene die door familie en vrienden wordt gevraagd voor advies en hulp bij het installeren van een nieuwe laptop? Als er iets niet werkt op IT gebied, word je als eerste gebeld en in je vrije tijd hou jij de IT ontwikkelingen graag bij. Dan ben jij de systeembeheerder die wij zoeken! 

Als systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van onze IT-infrastructuur. Dit omvat installeren, configureren en het updaten van hardware, software en netwerksystemen.  

OVER ONS
Bij Mr.Green huur je geen traditionele kantoorruimte, maar maak je als member heel flexibel gebruik van een inspirerende werkomgeving of vergaderruimte met heel veel toffe voordelen, voor een dag, een week of een jaar. Mr.Green groeit,  we hebben locaties in Apeldoorn, Amsterdam, Spijkenisse, Zwolle, Klarenbeek en binnenkort ook in Ede, Rotterdam en Vianen. We hebben ambitieuze plannen om op grote schaal inspirerende locaties te ontwikkelen.

Wij hebben dus meerdere locaties waar je kunt werken, het vaste IT team is gevestigd in Apeldoorn. Je werkt samen met onze andere techneuten, die iedere dag beginnen met een bak lekkere koffie om de werkdag door te nemen en te bespreken welke uitdagingen er zijn (een soort stand-up).

Daarna monitoren we de locaties en kijken we of iets acute aandacht nodig heeft. Zijn er robot stofzuigers die niet meer te benaderen zijn? Heeft de support room veel incidenten ontvangen? 

In deze rol heb je veel contact met collega’s en onze members, je analyseert hun problemen en lost deze adequaat op. 

JOUW PROFIEL
We zoeken iemand die enthousiast wordt van; 

  • Het behandelen van supportvragen van members / collega’s op locatie via ticketsysteem; 
  • Analyseren en oplossen van problemen; 
  • Open-source software
  • Home Assistant en Domotica
  • Gebruikers aanmaken, wachtwoorden resetten, algemene support vragen en taken oppakken en documenteren van supportvragen; 
  • Beheren van werkplekken en diverse systeembeheer applicaties;
  • Systeembeheer en netwerkbeheer vanuit kantoor of op locatie;
  • Dagelijkse beheertaken en monitoren van processen en systemen (Linux)

ONS AANBOD
Je komt te werken in de bijzondere wereld van Mr.Green. Een uniek concept waar wij de fysieke wereld samenbrengen met de software wereld. Door data gedreven keuzes te maken, weten wij wat er speelt in onze gebouwen en zijn wij in staat members nog beter te faciliteren. 

●Goed salaris, de leukste collega’s ☺en een toffe werkomgeving;
● 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
● 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 38-urige werkweek;
● Werkweek 32-38 uur, klein team met heldere en korte lijnen;
● 7 dagen per week gebruik van onze eGym faciliteiten om te werken aan je six-pack en een gezond lijf;
● Toegang tot de online leeromgeving Mr.Green leert, met ruim 1.000 titels over leuke en leerzame onderwerpen;
● Met korting eten en drinken bij Mr.Green;
● De mogelijkheid om gebruik te maken van coaches om nog lekkerder in je vel te zitten en te werken aan je persoonlijke groei, zoals een loopbaancoach, budgetcoach of vitaliteitscoach.

Kortom, ben jij klaar om “The World of Mr.Green” naar een hoger niveau te tillen? Stuur je gegevens naar [email protected]

SOLLICITEREN

Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op linkedin
LinkedIn