ultieme werkplek

THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 13 | DE ULTIEME WERKPLEK

De ideale werkplek in de wereld van Mr.Green. Als je namelijk claimt het kantoor van 2022 én de toekomst te zijn, moet je de technologiemarkt nauwlettend in de gaten te houden om altijd de meest actuele, high tech gadgets en features op kantoor te kunnen implementeren. Dat vindt Mr.Green geen straf (toys for boys… 😉 Hierdoor heb je als member van Mr.Green en gebruiker van deze innovatieve kantoorlocaties het gevoel dat je de tijd ver vooruit bent. De werkplek in deze video is de standaard setting van ieder kantoor en bureau bij Mr.Green.

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk ons You Tube kanaal.

Mr.Green biedt je een ultieme werkplek in het kantoor van de toekomst
Het traditionele kantoor heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten? Dat is toch niet meer van deze tijd?

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remoteDompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!