Thuiswerken doe je maar op kantoor

THUISWERKEN? DAT DOE JE MAAR OP KANTOOR!

Date

De wekker gaat een uurtje later. Je werkt thuis en dat scheelt reistijd. Met je haar in just out of bed coupe en je nerdy bril op je neus –geen lenzen vandaag– kruip je achter de laptop. Ontbijtje erbij, koffie gezet, Spotify aan. Je bent good to go. Thuiswerken is relaxed. Dat zal Mr.Green niet ontkennen. Toch gaat hij liever naar kantoor. Why?

Andere mensen inspireren

Ja, je kat is ook heel leuk. Maar hoeveel advies over omgaan met die lastige klant heeft hij je al gegeven? Collega’s en relaties fysiek zien en spreken geeft een betere samenwerking. Soms maak je een afspraak, soms loop je zomaar tegen iemand aan. En een spontaan gesprek aan de koffiebar brengt je soms op de beste ideeën. Toevallige ontmoetingen, top of mind zijn bij anderen, het kan je zomaar iets opleveren. Wees geen kluizenaar.

De juiste omgeving inspireert

Lekker relaxed, thuiswerken in je huispak. Maar hoe on top of the world voel jij je in je kloffie? In je natuurlijke habitat is het soms lastig om de juiste flow te pakken te krijgen. Logisch: je woonkamer ademt ontspanning uit. Of staat juist vol met rommel. Hoe dan ook: het is niet the place to be als je de wereld wilt veroveren.

Een ruimte die past bij het moment

Bovendien is het fijn om je werkomgeving regelmatig te wisselen. Een zit-sta bureau, een degelijke stoel op het terras aan het water of een inspirerende ruimte met relaxte fauteuils. Je wilt een werkplek die jij nodig hebt voor een bepaalde taak, en dat is elke dag anders. Nu heeft de gemiddelde Nederlander geen penthouse met vier verschillende ruimtes. Daar gaat je productiviteit.

Ergernissen van thuiswerken: het werkt allemaal nét niet

Een dagje aan de keukentafel is geen probleem. Maar echt lekker zit die stoel niet. De printer werkt nooit. En een barista zul je ook nooit worden. Dus daarom schopt Mr.Green je je huis uit. Voor je eigen bestwil. Op naar kantoor. En als je daar leuke inspirerende mensen met dito omgeving en verrukkelijke koffie treft, tip dan je manager of directeur eens op de Boutique Offices van Mr.Green.

Want het kan: relaxter werken dan thuis! Thuiswerken doe je voortaan dus maar gewoon op kantoor! We verwelkomen je graag op één van de Boutique Office locaties.

Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op linkedin
LinkedIn