Vitaliteit en succes horen bij elkaar. Medewerkers presteren naar hun volledige kunnen als ze zich fysiek en mentaal in balans voelen. Fitheid leidt tot minder ziekmeldingen en energieke medewerkers zijn in staat zijn de juiste beslissingen te nemen. Een inspirerende en stimulerende werkomgeving draagt daar aan bij. Lees hoe Mr.Green bijdraagt aan de ultimate work-life balance.

Wat is de ultimate work-life balance

Mr.Green vindt het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en gelooft dat vitaliteit en succes hand in hand gaan. Mr.Green ziet vitaliteit als energie, motivatie en veerkracht. Dus niet alleen op maandagavond een half uurtje zwemmen en af en toe die bitterbal laten staan, maar iets wat meer is dan alleen sport en gezond eten. Het gaat om regie hebben over je eigen leven, over goed voor jezelf zorgen. Je kan nog zoveel sporten, en nog zo gezond eten, maar wanneer je zorgen hebt over je financiële situatie, dan sta je niet in je kracht.

Fit en vitaal aan de slag

Daar heb je zelf een grote rol in, maar Mr.Green wil je daar graag een handje bij helpen. Daarom krijg je als member van Mr.Green meer dan alleen een gezonde en energiegevende werkomgeving. Alle werkplekken zijn volledig ingericht op ergonomisch werken. De Boutique Gym biedt jouw personeel de mogelijkheid om stoom af te blazen en fit te blijven. Met het Viltality Pack heb je bovendien automatisch toegang tot een pakket aan faciliteiten en diensten die je (als werkgever) goed geregeld wilt hebben. Denk hierbij aan de mogelijkheid om een verzuim-coach, voedingscoach of budgetcoach in te schakelen.

Stuk voor stuk dragen deze bij aan meer energie, werkgeluk en productiviteit van jouw personeel. Bovendien is vitaliteit dé succesfactor: meer fitte en vitale medewerkers betekent tenslotte minder ziekteverzuim. Heb jij de rekensom al gemaakt?

Whitepaper Vitaliteit op kantoor

Vitaliteit en productiviteit gaan hand in hand. Daar moet je dus iets mee als bedrijf. In het whitepaper ‘Vitaliteit op kantoor’ lees je het belang van vitaliteit op kantoor en hoe je medewerkers stimuleert om aan hun vitaliteit te werken én ontdek je het geheim van energieke, geïnspireerde en gemotiveerde medewerkers.