ONTDEK


DE KANTOOR REVOLUTIE IN REGIO UTRECHT

MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICE VIANEN (VANAF Q1 2024)

Welkom in Vianen, centraal gelegen in de regio Utrecht, waar een unieke kantoorervaring op je wacht. Tussen Utrecht en Den Bosch, direct aan de A27, vind je Mr.Green Vianen, de ideale locatie voor bedrijven die streven naar een kantoor met luxe en totale ontzorging  in huisvesting, ICT en vitaliteit.

Stap binnen bij Boutique Offices Vianen en voel het verschil. Dit is de plek waar stijl, comfort, technologie en die perfecte kop koffie samenkomen. Ons vitaliteitspakket zorgt ervoor dat je je altijd op je best voelt, en Mr.Green? Wij ontzorgen je volledig, zodat jij je volledig kunt richten op wat echt belangrijk is.

Liever ergens anders werken? Bekijk ook onze andere locaties in  ZwolleApeldoornKlarenbeek en Spijkenisse.

Bedrijfsruimte huren in Rotterdam

MR.GREEN: DE PARTNER VOOR SUCCES

Met Mr.Green kies je voor vrijheid en focus voor het hele team. Wij nemen alle zorgen uit handen. Geen frustraties meer over leegstaande kantoren en onnodige kosten. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Flexibiliteit en efficiëntie staan voorop. Reserveer de kantoorlocatie en werkplek op basis van jullie agenda en to-do list. Niet meer, niet minder.

Mr.Green maakt van werken een feestje. Een inspirerende omgeving en next-level design maken van elke werkdag een unieke ervaring. Eens geproefd van Mr.Green, wil je niet meer terug. Je team komt met plezier naar kantoor, wetende dat alles goed geregeld is.

Bij Mr.Green bieden we een landelijke dekking met kantoren die je bedrijfsidentiteit uitstralen. Elk kantoor is een verlengstuk van jouw merk. 

DE MR.GREEN MEMBERSHIPS

Met onze verschillende memberships garanderen we dat elke medewerker de perfecte werkplek heeft, met de mogelijkheid om eenvoudig op- en af te schalen. Geen vast kantoor meer, maar een kantoor dat meebeweegt met jouw behoeften. 

We bieden niet zomaar memberships aan; we bieden Some Time, Part Time, Full Time en nu ook Weekday memberships, zodat je de controle hebt om te kiezen wat het beste bij elke medewerker past. Elk membership opent de deuren naar alle Mr.Green locaties en faciliteiten, met de vrijheid om extra werkplekken, kantoren of vergaderruimtes te kiezen.

Met onze verschillende memberships optimaliseer je je kantoorbezetting en efficiency. Zo hoef jij nooit meer te betalen voor lege bureaus. 

ONTDEK ALS EERSTE MR.GREEN VIANEN

Kun je niet wachten tot Mr.Green Vianen opent begin 2024? Met ons pre-lidmaatschap maak je nu al kennis met de wereld van Mr.Green. 

Met ons exclusieve pre-membership introduceren we je nu al in de wereld van Mr.Green. Je krijgt direct toegang tot de bestaande kantoorlocaties van Mr.Green en geniet van alle voordelen die bij een membership horen.

En zodra de laatste hand is gelegd, krijg jij als eerste toegang tot de gloednieuwe locatie van Mr.Green in Vianen. Uiteraard start de betaling van het membership pas vanaf de officiële opening van jouw nieuwe kantoorlocatie!

ERVAAR MR.GREEN

 Dompel je onder in de betoverende sfeer van onze prachtige office locaties.

KOM BIJ ONS LANGS

 Locatie Mr.Green Vianen

Ir. D.S. Tuijnmanweg 2
4131 PN  Vianen

Telefoonnummer: 055 – 301 1082
E-mailadres: [email protected]