ONTDEK


DE GROENE
OFFICE OASE
IN SPIJKENISSE

MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICE SPIJKENISSE

Mr.Green biedt een unieke kantoorlocatie net onder Rotterdam, aan het water, op een groene landtong in Spijkenisse. Met een onbetaalbaar uitzicht is het de ideale plek om je bedrijf te etaleren en je werknemers te inspireren. Hier is werken en vergaderen iedere dag een feestje.

Mr.Green zorgt voor een kantooromgeving die bijdraagt aan de work-life balance van jouw medewerkers. Van goede koffie tot het beste kantoormeubilair en een stijlvolle inrichting, alles is aanwezig om het werken en vergaderen nét even beter te maken.

Niet op zoek naar een werkplek in Spijkenisse? Bekijk ook onze andere locaties in ZwolleApeldoornKlarenbeek en Vianen.

verbouwing kantoor

KANTOORRUIMTE HUREN BIJ MR.GREEN

Bij Mr.Green ben je volledig flexibel. Je reserveert jouw kantoorlocatie en werkplek op basis van jouw agenda en to-do lijst. Je gebruikt wat je nodig hebt en betaalt wat je gebruikt. Niet meer, niet minder.

Stel je voor dat je jouw bedrijf hebt gevestigd op een representatieve locatie, maar niet meer vastzit aan een kantoor met een langlopend huurcontract dat misschien te groot of te klein is voor je behoeften. Bij Mr.Green kun je eenvoudig je werkplekken op- en afschalen wanneer je wilt. Dit betekent dat je altijd de juiste hoeveelheid werkplekken hebt, zonder verspilling van ruimte of kosten.

Bovendien hoef je je nooit meer druk te maken over zaken als schoonmaak, kantoorinrichting of de kwaliteit van de koffie. Mr.Green zorgt voor al deze faciliteiten, zodat jij je volledig kunt richten op je werk. 

MEMBERSHIPS

Ontdek de flexibele en schaalbare werkomgeving van Mr.Green’s Boutique Offices. Met memberships voor elke medewerker en eenvoudige op- en afschaling, bieden we altijd de juiste werkplek.

Er zijn 3 soorten memberships: Some Time, Part Time en Full Time. Per medewerker kies je wat het beste past. Daarmee krijgt hij of zij toegang tot alle locaties en faciliteiten van Mr.Green. Aanvullend kiezen jullie welke werkplekken, kantoren of meeting rooms jullie extra willen gebruiken.

Download de brochure voor alle informatie over memberships, locaties en onze faciliteiten.

ONZE LOCATIE IN SPIJKENISSE

 Dompel je onder in de betoverende sfeer van onze prachtige office locatie in Spijkenisse.

KOM BIJ ONS LANGS

 Locatie Mr.Green Rotterdam (Spijkenisse)

Plaatweg 15
3202 LB Spijkenisse

Telefoonnummer: 055 – 301 1082
E-mailadres: [email protected]