ONTDEK


MR.GREEN
BOUTIQUE
OFFICES

MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICE HUREN

Bij Mr.Green ben je volledig flexibel. Je reserveert jouw kantoorlocatie en werkplek op basis van jouw agenda en to-do lijst. Je gebruikt wat je nodig hebt en betaalt wat je gebruikt. Niet meer, niet minder.

Stel je voor dat je jouw bedrijf hebt gevestigd op een representatieve locatie, maar niet meer vastzit aan een kantoor met een langlopend huurcontract dat misschien te groot of te klein is voor je behoeften. Bij Mr.Green kun je eenvoudig je werkplekken op- en afschalen wanneer je wilt. Dit betekent dat je altijd de juiste hoeveelheid werkplekken hebt, zonder verspilling van ruimte of kosten.

Bovendien hoef je je nooit meer druk te maken over zaken als schoonmaak, kantoorinrichting of de kwaliteit van de koffie. Mr.Green zorgt voor al deze faciliteiten, zodat jij je volledig kunt richten op je werk. 

 

WORKSPACES

Bij Mr.Green kun je je werkomgeving volledig aanpassen aan je agenda en takenlijst. Met een membership heb je de keuze uit diverse werkplekken, zoals een keukentafel workspot, een hubje, een window seat, een open space desk, een office desk of een private office.

Als je alleen of met één collega op kantoor bent, kun je gebruik maken van open space desks of office desks in beschikbare kantoren. Je kunt genieten van de dynamiek van andere leuke members die ook zonder team aanwezig zijn.

Voor grotere teams is er de optie om een private office te reserveren, waar je je direct thuis voelt. Personaliseer de deur met namen en het scherm met je bedrijfsnaam of afbeelding. Dit biedt een ideale omgeving voor een productieve werkdag met je team.

MEETING ROOMS

Productieve, waardevolle meetings in een verfrissende omgeving waarin je knopen doorhakt en relaties opbouwt. Mr.Green ontvangt je graag aan zijn keukentafel, in zijn huiskamer of op zijn loungebank… In de Batcave, War Room, Skybox of één van de andere inspirerende vergaderruimtes. Mr.Green maakt vergaderen dynamisch en minder formeel. 

Verwacht daarom bij Mr.Green ook geen zaaltjes met standaard theater- of U-opstelling, geen kannen koffie en thee en broodjeslunch met zachte puntjes. Wel tref je creatieve en inspirerende op diverse locaties door heel het land.


MR.GREEN CAFÉ

Had je geen tijd voor een ontbijtje vanochtend of wil je vanmiddag écht
lekker lunchen met collega’s? Wil je broodjes tijdens jouw meeting of een
succes of jubileum vieren met jouw team? Mr.Green staat voor je klaar met
de lekkerste hapjes en sapjes en geeft je werkdag een energy boost. 

Vitaliteit en productiviteit gaan hand in hand en daarom is Mr.Green dol op
gezond ontbijten, goede koffie, voedzame lunches, verse sapjes en een plak
bananencake in de namiddag. Maar Mr.Green houdt er ook van om de week af te
sluiten met een goed glas wijn en lekkere hartige hapjes óf een gezonde maaltijd
voor thuis. 


BOUTIQUE GYM

Zitten is het nieuwe roken, dat weten we inmiddels. Maar ja. Het werk op kantoor bestaat nu eenmaal veel uit zitten. Vergaderen, teksten verwerken, mails tikken. Hoe blijven we dan toch fit en vitaal? 

Het lijkt een open deur, maar om vitaal te blijven moeten we blijven bewegen. Krachttraining wordt hierin vaak onderschat. Door krachttraining word je sterker, je vetverbranding verhoogt, je lichaam ziet er beter uit en je botdichtheid verbetert. Een belangrijke schakel in een gezond en vitaal lichaam.