BOUTIQUE OFFICE​

VIANEN

Hey Mrs./Mr. CFO, Voel jij ook pijn in je portefeuille van al die leegstaande vierkante meters kantoorruimte? Nu bedrijven massaal hybride zijn gaan werken, is onze kantoorbehoefte veranderd. Het kantoor kan beter, efficiënter en goedkoper.

Kantoorruimte Vianen

Boutique Office Vianen is een een trendy Mr.Green Boutique Office. De locatie is centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch en ligt vrijwel direct aan de afrit van de A27. 

Landelijke dekking
Deze kantoorlocatie in Vianen is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van meerdere locaties met full serviced offices, co-work spaces en vergaderruimtes. Jouw bedrijf heeft daarmee altijd een representatieve kantoorlocatie en direct landelijke dekking.

Pay per use
Je betaalt bij Mr.Green naast een membership per medewerker alleen voor de kantoorruimte en werkplekken die daadwerkelijk worden gebruikt. 

Dus is jouw hele team alleen op maandag, dinsdag en vrijdag op kantoor, dan boek je het aantal kantoren dat je nodig hebt. Is er woensdag en donderdag maar een enkeling aanwezig? Dan volstaat misschien één kantoor of een aantal losse werkplekken. Flexibel én schaalbaar.

FACILITEITEN

Bij Boutique Offices Vianen vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze kantoorruimte, maar een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf

De stijlvolle inrichting, het ergonomische kantoormeubilair, high tech ICT oplossingen, verse bloemen, goede koffie en een uitgebreid vitaliteitspakket zijn allemaal onderdeel van ‘his complete package’.

Mr.Green ontzorgt de directie en is een cadeautje voor medewerkers.

CHECK IT OUT.

Mr.Green Vianen is vanaf Q1 2025 the place to be voor innovatieve bedrijven die net als wij geloven dat werkgeverschap en kantoorhuisvesting inspirerender en innovatiever kunnen. 

Voel jij een match met Mr.Green en zie jij jouw bedrijf ook wel op deze locatie in Vianen en de andere Boutique Offices werken? Meld je dan aan als Early Bird óf lees meer over ons concept en mogelijkheden in onze brochure.

ADRES

Ir. D.S. Tuijnmanweg 2-6, 4131 PN Vianen