BOUTIQUE OFFICE​

EDE

Hey Mr./Mrs. CEO, zoek je een innovatieve kantooroplossing voor jouw bedrijf in Ede?  En wil je niet meer fulltime huren als je collega’s maar een paar dagen op kantoor zijn? Vergeet alle andere huisvestingsopties. Als je eenmaal de wereld van Mr.Green ontdekt, willen jij en jouw medewerkers niet meer anders. Het kantoor kan duurzamer, efficiënter én goedkoper.

Mr.Green Ede
Na Amsterdam Centraal Station is Ede-Centrum de nieuwste locatie waar Mr Green aan het einde van Q3 dit jaar zijn deuren zal openen, midden in de Food Valley Ede-Wageningen.

Het kantoor is gelegen aan de Achterdoelen en bijna tegen het Gemeentehuis aan. Het heeft ruim 1.200 m2 sharing kantoorruimte en onder het pand zijn een paar 100 overdekte parkeerplaatsen.

Het is makkelijk bereikbaar via de A12 en de A30 en ligt op slechts 4 minuten wandelen van het station Ede-Centrum.

Landelijke dekking
Deze kantoorlocatie in Ede is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van meerdere locaties met full serviced offices, co-work spaces en vergaderruimtes. Jouw bedrijf heeft daarmee altijd een representatieve kantoorlocatie met een landelijke dekking.

Pay per use
Je betaalt bij Mr.Green naast een membership per medewerker alleen voor de kantoorruimte en werkplekken die daadwerkelijk worden gebruikt. 

Dus is jouw hele team alleen op maandag, dinsdag en vrijdag op kantoor, dan boek je het aantal kantoren dat je nodig hebt. Is er woensdag en donderdag maar een enkeling aanwezig? Dan volstaat misschien één kantoor of een aantal losse werkplekken. Flexibel én schaalbaar.

FACILITEITEN

Bij Boutique Offices Ede vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze kantoorruimte, maar een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf in je eigen look & feel.

De stijlvolle inrichting, het ergonomische kantoormeubilair, high tech ICT oplossingen, verse bloemen, goede koffie en een uitgebreid vitaliteitspakket zijn allemaal onderdeel van het complete pakket wat we jullie aan kunnen bieden.

Mr.Green ontzorgt de directie en is een cadeautje voor medewerkers.

CHECK IT OUT.

Mr.Green Ede is vanaf Q3 2024 the place to be voor innovatieve bedrijven die net als wij geloven dat werkgeverschap en kantoorhuisvesting inspirerender en innovatiever kunnen. Wil je eens eens een kijkje nemen in een andere vestiging om te ervaren hoe kantoor Ede eruit komt te zien?

Voel jij een match met Mr.Green en zie jij jouw bedrijf ook wel op deze locatie in Ede of de andere Boutique Offices werken? Meld je dan aan als Early Bird óf lees meer over ons concept en mogelijkheden in onze brochure.

ADRES

Achterdoelen 5, 6711AV Ede