ONTDEK


MR.GREEN AMSTERDAM: HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST

MR.GREEN

BOUTIQUE OFFICE AMSTERDAM

Mr.Green Amsterdam biedt een luxueuze kantoorervaring in het hart van de stad, direct naast het Centraal Station. Wat is er nu een betere locatie voor je medewerkers die regelmatig met het openbaar vervoer reizen?

Ontdek ons nieuwe Boutique Office Amsterdam en ervaar de sfeer van een kantoor van 1900 m² vol luxe design meubilair en faciliteiten zoals een boutique gym en ons unieke Mr.Green café. Ontsnap aan de drukte van de stad en ervaar de rust en elegantie van ons kantoor. Wij zorgen ervoor dat jij en je team optimaal kunnen presteren, Mr.Green verzorgt alle details tot in de puntjes.

MR.GREEN: JOUW PARTNER IN SUCCES

Met Mr.Green kies je voor vrijheid en focus voor het hele team. Wij nemen alle zorgen uit handen. Geen frustraties meer over leegstaande kantoren en onnodige kosten. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Flexibiliteit en efficiëntie staan voorop. Reserveer de kantoorlocatie en werkplek op basis van jullie agenda en to-do list. Niet meer, niet minder.

Mr.Green maakt van werken een feestje. Een inspirerende omgeving en next-level design maken van elke werkdag een unieke ervaring. Eens geproefd van Mr.Green, wil je niet meer terug. Je team komt met plezier naar kantoor, wetende dat alles goed geregeld is.

Bij Mr.Green bieden we een landelijke dekking met kantoren die je bedrijfsidentiteit uitstralen. Elk kantoor is een verlengstuk van jouw merk.

MR.GREEN MEMBERSHIPS

Met onze verschillende memberships garanderen we dat elke medewerker de perfecte werkplek heeft, met de mogelijkheid om eenvoudig op- en af te schalen. Geen vast kantoor meer, maar een kantoor dat meebeweegt met jouw behoeften. 

We bieden niet zomaar memberships aan; we bieden Some Time, Part Time, Full Time en nu ook Weekday memberships, zodat je de controle hebt om te kiezen wat het beste bij elke medewerker past. Elk membership opent de deuren naar alle Mr.Green locaties en faciliteiten, met de vrijheid om extra werkplekken, kantoren of vergaderruimtes te kiezen.

Met onze verschillende memberships optimaliseer je je kantoorbezetting en efficiency. Zo hoef jij nooit meer te betalen voor lege bureaus. 

ONZE LOCATIE IN AMSTERDAM

 Dompel je onder in de betoverende sfeer van onze prachtige office locatie in Amsterdam.

De meest centrale werkplek van Amsterdam

 Locatie Mr.Green Amsterdam

Stationsplein 9
1012 AB Amsterdam

Telefoonnummer: 055 – 301 1082
E-mailadres: [email protected]