THE WORLD OF


MR.GREEN
BOUTIQUE
OFFICES

KANTOOR VAN DE TOEKOMST

KANTOORRUIMTE HUREN? TIJD VOOR IETS NIEUWS

Kantoorruimte huren? Mr.Green biedt bedrijven een flexibele kantoor oplossing. Met een schaalbaar membership zijn kantoorruimtes en werkplekken altijd en overal binnen handbereik. Of je nu eens per week de dynamiek van het thuiswerken wilt doorbreken, full time op kantoor wilt werken of iedere dag een andere inspirerende locatie zoekt, Mr.Green biedt de oplossing voor het huisvestingsvraagstuk van jouw bedrijf.

In de Boutique Offices van Mr.Green vind je de rust en ruimte om te doen wat je moet doen. Bovendien hoef je je niet druk te maken om de kantoorinrichting, de schoonmaak, het vervangen van de printtoner of het bestellen van de koffiebonen. Mr.Green has got your back.

Dit is het kantoor van de toekomst. Dit is Mr.Green.

FLEXIBEL KANTOOR HUREN

Bij Mr.Green kun je jouw kantoorruimte on demand op-en afschalen wanneer het personeelsbestand groeit of juist krimpt. Hierdoor betaal je altijd minder dan bij een traditionele kantoorruimte. Als we het dan toch over flexibiliteit hebben; een flexibele kantoorruimte huren bij Mr.Green maakt jouw organisatie een stuk flexibeler. Werken doen we namelijk al lang niet meer alleen maar op kantoor. Toch gaan we massaal van 8.30 tot 17.00 uur achter een bureau zitten. Wees eens eerlijk: daar wordt toch niemand blij van? 

Mr.Green faciliteert het nieuwe werken. Kijk niet alleen naar de taken op je to-do list, maar ook naar de plek waar én het moment waarop ze het beste kunnen worden uitgevoerd. Moet er een belangrijk advies op papier? Ga eerst eens wandelen om je ideeën op een rij te zetten. Loop je vast met een probleem? Ga even sporten en klap je laptop ’s avonds nog even open.

VITALITEIT HET DOMEIN VAN KANTOOR

Vitaliteit en succes horen bij elkaar. Medewerkers presteren naar hun volledige kunnen als ze zich fysiek en mentaal in balans voelen. Het aanbieden van een gym op kantoor is daarom niet hip of trendy. Het is broodnodig. Elke werkgever is gebaat bij gezond en fit personeel maar alleen de échte pioniers nemen nu zelf de touwtjes in handen. Lees hier een interessant artikel wat Mr.Green erover schreef. 

Mr.Green maakt het de werkgever een stuk makkelijker én voordeliger om te investeren in vitaliteit op kantoor. Hij ontzorgt én verzorgt. Daarom krijg je als family member van Mr.Green meer dan alleen een gezonde en energieke werkomgeving. Met het Vitality Pack heb je automatisch toegang tot een pakket aan faciliteiten en diensten die je (als werkgever) goed geregeld wilt hebben. Stuk voor stuk bijdragen aan meer energie, werkgeluk en productiviteit.

ONZE LOCATIES

DUURZAAMHEID

Een traditioneel kantoor is niet duurzaam, hoe goed jij je best ook doet op het gebied van duurzaamheid. Mr.Green daagt je graag uit om dit onderwerp te bespreken, hij heeft namelijk een eigen visie. Wil je daar meer over weten? Lees Mr.Green’s kijk op een duurzame kantooromgeving.

FLEXIBEL EEN KANTOOR HUREN

Een traditionele kantoorruimte voldoet niet meer. Het is een oplossing voor een behoefte die we al lang niet meer hebben. Dit is de laatste jaren met de thuiswerk ervaring wel gebleken. Een flexibele kantoorruimte huren is de toekomst. Nu is een flex kantoor niet nieuw, er zijn meerdere aanbieders van flexkantoren. Echter is er een groot verschil met een Mr.Green Boutique Office. Lees de drie grootste misvattingen.

KANTOORRUIMTE HUREN ROTTERDAM

Een kantoor huren In Rotterdam is lastig, ondanks de grote leegstand. Dit heeft vooral te maken met het type kantoorruimte wat er in Rotterdam wordt aangeboden. De veelal jonge bedrijven zoals start-ups en scale-ups willen vooral een flexibel kantoor huren in Rotterdam. Het huidige aanbod is niet ingericht op schaalbaarheid, de mogelijkheid om mee te groeien met een bedrijf. 

Mr. Green biedt de oplossing voor deze grote behoefte om een flexibele kantoorruimte te huren in Rotterdam. Met uitzicht op de Botlek vind je Mr.Green Spijkenisse. Onder de rook van Rotterdam huur je een klein kantoor en schaal je direct op wanneer dat nodig is. Je maakt gebruik van de faciliteiten zoals de Boutique Gym, de vergaderzalen én het gezellige lunchcafé. Je combineert het comfort van thuiswerken met de vibe van flexen en het gemak van het traditionele kantoor.

KANTOORRUIMTE HUREN APELDOORN

Een kantoor huren in Apeldoorn lijkt makkelijk door het grote aanbod in vaste kantoorruimtes. Maar wat als je geen statische kantoorruimte zoekt in Apeldoorn? Je zoekt juist een schaalbare kantoorruimte in zonder teveel te betalen. Dan voldoet het merendeel van de kantoren niet aan jouw wensen. Naast de grote, statische kantoren zijn er ook een aantal flexibele kantoren in Apeldoorn. Hoewel dit beter aansluit op de schaalbaarheid mis je hier de faciliteiten. Mr.Green schreef er een boek over, het traditionele kantoor voldoet niet meer aan de huidige behoefte. Hij schreef niet alleen een boek, hij bedacht ook de oplossing. Ook jij kunt nu een flexibel kantoor huren in Apeldoorn en Klarenbeek. Schaalbaar én voorzien van de moderne faciliteiten zoals een Boutique Gym, lunchcafé en fijne buitenruimtes.

KANTOORRUIMTE HUREN ZWOLLE

Een tekort aan kantoorruimtes in Zwolle. Hierin is Zwolle bijna een uitzondering op de rest van Nederland. Een flexibele kantoorruimte huren in Zwolle is lastig door het beperkte aanbod. Veel ondernemers huren bij gebrek aan beter een veel te grote kantoorruimte. Het zou interessant zijn om een kantoor in Zwolle te delen maar daar komt heel wat bij kijken. Daarom biedt Mr.Green de mogelijkheid om een klein kantoor te huren in Zwolle, zodra het bedrijf groeit kun je eenvoudig opschalen zonder teveel te betalen.