ONDERNEMER, INNOVATOR & INSPIRATOR


SAM 
VERWAIJEN

SAM VERWAIJEN

SPREKER KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Op zoek naar een vermakelijke spreker op het gebied van het kantoor van de toekomst, hybride werken en duurzame kantoren? Maak kennis met Sam Verwaijen, een bevlogen ondernemer, eigenaar van Green.DNA en schrijver van ‘Het kantoor staat leeg’. Een innovator en een visionair. Altijd op zoek naar kansen, mogelijkheden en oplossingen. 

Sam is een ondernemer met passie, daadkracht en lef en een vermakelijke spreker. Door anders, simpeler en bewuster naar zaken te kijken resulteren deze samenwerkingen vaak in vernieuwende, duurzame concepten en succesvolle projecten. Hij neemt je graag mee in zijn belevingswereld! 

Sam prikkelt je graag over onderwerpen als:

Nieuwsgierig wat Sam voor jouw bedrijf of event kan betekenen? Hij neemt je graag mee in zijn belevingswereld!

SPREKER FLEXIBEL KANTOOR

Sam is spreker over het nieuwe werken in het (duurzame) kantoor van de toekomst bij o.a. management kwartaalbijeenkomsten of congressen. Het inhuren van deze visionair verzekert je van een enthousiaste presentatie die je anders laat kijken naar de traditionele kantoormarkt. Sam is er namelijk van overtuigd dat dit anders kan. 

SCHRIJVER VAN BOEK 'HET KANTOOR STAAT LEEG'

Het kantoor kan beter. Efficiënter, duurzamer en betaalbaarder. En wanneer je wil dat de wereld verandert, moet je zelf een eerste stap zetten. Dus dat deed Sam. Hij schreef een boek ‘Het kantoor staat leeg’, waarin hij zijn ideale wereld schetst. Daarmee willen hij een rimpeleffect creëren en jou als kantoor-professional inspireren om op een andere manier naar het kantoor te kijken. Zijn doel: een landschap dat beter aansluit bij hoe we willen werken. Het resultaat: energieke, productieve medewerkers en iedere werkdag een feestje. 

Alvast wat eerste hoofdstukken lezen van het boek?

BIOGRAFIE SAM VERWAIJEN

Sam Verwaijen (1980) is zijn loopbaan begonnen als hovenier. Met zijn kop in de wind en zijn laarzen in de klei. Ver weg van het kantoorleven. Toen zijn vader in 2005 plotseling overleed, besloot hij de succesvolle trainingslocatie van zijn vader, Het Glazen Huis in Klarenbeek, over te nemen. Hij dook in een nieuwe -voor hem onbekende- wereld. 

Het succes van het bedrijf van zijn vader zette zich voort en de locatie werd uitgebreid met een de nieuwe, zelfgebouwde locatie voor evenementen en bijeenkomsten. Toen deze branche in 2020 geheel stil kwam te liggen, werden de kaarten opnieuw geschud en besloot hij zich volledig te richten op het kantoorvastgoed. In no-time was het Boutique Office concept van Mr.Green geboren. 

Het kantoorvastgoed was wederom een nieuwe, wereld voor Sam. Toch daagde hij zichzelf uit om geen genoegen te nemen met de status quo, maar, altijd kritische vragen te blijven stellen. Als spreker over het kantoor van de toekomst daagt hij je uit om dat ook te doen. Om alles wat je kent even los te laten en opnieuw te bedenken wat je nodig hebt om goed te functioneren. Hij stelt je prikkelende vragen en laat je zien hoe het anders kan. 

EEN SPREKER VANUIT EIGEN ERVARING

De ervaringen die Sam in de afgelopen jaren heeft opgedaan, verwerkt hij als spreker in een boeiende inspiratiesessie over innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en vitaliteit. Ongekunsteld schopt hij tegen de ‘heilige huisjes. Niet om het publiek te shockeren, maar om tot de kern door te dringen. Zijn verhaal zet je aan om anders te gaan denken. Een probleem verandert in een potentiële kans.

Laat je inspireren en boek Sam als spreker over het kantoor van de toekomst voor jouw bijeenkomst of event.

ONZE KANTOORLOCATIES