IS JOUW BEDRIJF EEN MATCH MET MR.GREEN?

Date

Stel je eens een stilleven voor met vier exact dezelfde appels. Gelijk van vorm, kleur en grootte. Daar ben je vrij snel op uitgekeken toch? Het is juist het ongelijke dat zorgt voor dynamiek.

Stylisten weten dat het zo werkt. Ze maken er gebruik van als ze accessoires van verschillende formaten, vormen en kleuren met elkaar combineren. Ze creëren een vormenspel, waarin de contrasten voor een mooi geheel zorgen. Er ontstaat een ritme en een krachtig samenspel.

Teveel van hetzelfde is saai

Terwijl verschillen intrigeren en inspireren. Dat principe geldt niet alleen voor styling. Mr.Green kijkt op dezelfde manier naar de mix van bedrijven in de Boutique Offices. Het boutique office concept is ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een betere, (kosten)efficiëntere invulling van hun huisvestingsvraagstuk. Een alternatief voor het half leegstaande, traditionele kantoor dat ze nu gebruiken.

Dat zijn voornamelijk bedrijven tussen de 20 personen en 500 personen, maar Mr.Green maakt zo hier en daar graag een uitzondering voor een ambitieuze start up, die met een klein team vol enthousiasme begint aan het ondernemerschap. En ook met een grote corporate met 1000 medewerkers denken we graag mee.

Wordt het met verschillende bedrijven in een pand geen allegaartje?

Stylisten creëren eenheid door voor hun compositie bijvoorbeeld één kleurfamilie te kiezen. Ondanks de verschillen in vorm en textuur, past alles dan toch bij elkaar. Als we bij Mr.Green kijken welke bedrijven goed matchen, kijken we vooral naar ‘de juiste bloedgroep’.

Bedrijven die goed aansluiten bij onze visie en dienstverlening zijn innovatief en ambitieus. Het zijn bedrijven die weten waar ze voor staan, die geloven in het kantoor van de toekomst en die het werkgeluk van hun medewerkers voorop stellen.

Moet mijn bedrijf eerst door een selectie?

Alsof je weer aan het hospiteren bent voor een kamer. We kunnen je geruststellen: zo zal het niet gaan. Maar we hebben wel een aantal selectiecriteria. We kijken of je bedrijf qua grootte past bij de huidige samenstelling op een locatie. We kijken ook of de bedrijfscultuur matcht. Daarmee borgen we een leuke en inspirerende sfeer. En we zien graag dat je bedrijf financieel gezond is. Allemaal vrij redelijk lijkt ons.

Weten of jouw bedrijf een match is?

Wil je kennismaken met Mr.Green om te kijken of er een goede match is? Je bent van harte welkom. Boek een tour en we leiden je graag rond op een van onze locaties.⁠

Heeft jullie bedrijf een eigen pand?

Dan wil Mr.Green best eens sparren over hoe het gebruik ervan slimmer, efficiënter en goedkoper kan. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn