Het nieuwe werken in het kantoor van de toekomst

HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Date

Het traditionele kantoor heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er nu nog de hele dag achter een computer zitten? Het traditionele kantoor is passé en nu we massaal hebben geproefd van een flexibelere manier van werken, gaan zeker niet meer 5 dagen per week terug naar kantoor. Maar structureel thuis werken is niet de oplossing. Oké, het is af en toe is het best relaxt, maar heel inspirerend is het niet en de hele dag zoomen is doodvermoeiend. Maar hoe ziet het kantoor van de toekomst er dan uit?

Het nieuwe werken

Nu we massaal geproefd hebben van een andere, flexibelere manier van werken, gaan we niet meer full time terug naar kantoor. Want wie wil er nog van 9 tot 5 achter een bureau zitten in een kantoor met een systeem plafond, tl verlichting en tapijttegels? Maar thuiswerken blijkt niet altijd ideaal. Lees hier de vier redenen. Veel liever help je ’s ochtends eerst rustig de kids naar school en werk je, voordat je naar kantoor rijdt, aan de keukentafel alvast je mail weg. Na die veeleisende meeting ga je even sporten en dus vind je het ook geen probleem om zo nu en dan ‘s avonds ook je laptop nog even open te klappen. De ultieme worklife balance!

Het kantoor van de toekomst

Wanneer personeel en de arbeidsmarkt zoveel vrijheid en flexibiliteit verlangt, dan moet je als werkgever dat organiseren met en een kantoorlocatie die dat faciliteert. Maar hoe en waar te beginnen? Vaak staat de transitie naar het kantoor van de toekomst zover van de core business van het bedrijf, dat je als werkgever niet weet waar te beginnen. Gelukkig is daar Mr.Green to the rescue.


Boutique Offices zijn het ultieme kantoor van de toekomst 

Mr.Green combineert het beste van thuiswerken, flexwerken in een gezellig lunchcafé en de faciliteiten en voorzieningen van een traditioneel kantoor in een full serviced officeconcept. Bij Mr.Green vind je geen onpersoonlijke, sfeerloze werkplekken, maar een plug & play kantooromgeving vol vrijheid, flexibiliteit en mogelijkheden. Je hebt alle mogelijkheden om het nuttige met het aangename te combineren. Want wie wil er nu niet tussen afspraken door genieten van een goede kop koffie en groene vergezichten of even stoom afblazen in de gym?

De Boutique Offices van Mr.Green creëren een nieuwe standaard, en laten zien dat naar kantoor gaan ook een feestje (én een troef op de arbeidsmarkt) kan zijn! Een flexibele manier van werken. Op een tijdstip die jou het beste uitkomt. In een omgeving die voor jou het beste werkt. De últieme balans tussen privé en werk. En dat doe je in het kantoor van de toekomst.

In het kantoor van de toekomst betaal je alleen wat je gebruikt

Mr.Green biedt bedrijven een flexibele oplossing voor hun huisvestingsvraagstuk. Met een membership per medewerker in plaats van een huurcontract zijn werkplekken en kantoorruimte altijd en overal schaalbaar en binnen handbereik. Maandag met het hele team op kantoor maar woensdag en vrijdag maar met een enkeling? Je betaalt naast een (part time of full time) membership alleen voor de kantoorruimte of bureaus die daadwerkelijk worden gebruikt.

Ervaar het nieuwe werken in het kantoor van de toekomst

Nieuwsgierig en wil je ervaren of het kantoor van de toekomst past bij jouw bederijf? Je bent van harte welkom voor een rondleiding.

Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op linkedin
LinkedIn