THE WORLD OF


MR.GREEN
BOUTIQUE
OFFICES

KANTOOR VAN DE TOEKOMST

LUXE ÉN DUURZAME BEDRIJFSRUIMTE HUREN

Een luxe bedrijfsruimte huren zónder je druk te hoeven maken om de inrichting, de schoonmaak, het vervangen van printtoner en het verduurzamen van het pand? Dan ben je aan het goede adres. 

In de Boutique Offices van Mr.Green heb je alle ruimte voor jouw bedrijf, maar betaal je nooit voor leegstaande bureau’s. Toe aan iets nieuws, innovatieve bedrijfsruimte waardoor medewerkers niet meer naar huis willen? Welcome to the World of Mr.Green.

Dit is het kantoor van de toekomst. Dit is Mr.Green.

DUURZAME BEDRIJFSRUIMTE

Anno 2022 zoek je een duurzaam pand. Echter is een traditionele bedrijfsruimte niet meer voldoende duurzaam, hoe goed jij je best ook doet. Met een contract voor groene stroom, energielabel A+++ en een elektrisch wagenpark ben je uiteraard al goed op weg. Maar hoe duurzaam is het als jouw kantoorlocatie door thuis- en flexwerken, CO2-tax of ander scenario structureel inefficiënt wordt gebruikt? Het grootste gedeelte van de week staat het kantoor leeg, terwijl de kachel en lampen fulltime aan staan. Dat kan beter én duurzamer toch?

BEDRIJFSRUIMTE VAN DE TOEKOMST

Bij Mr.Green kun je een bedrijfsruimte huren, waarbij alles voor je geregeld is. Tot in de puntjes. Waar het licht altijd brandt en de koffie altijd klaar staat. Waar jij en jouw medewerkers werken in een energierijke en gezonde werkomgeving. Met de beste faciliteiten en de nieuwste apparatuur. Duurzaam én volledig op de toekomst ingericht. Sounds like a badass plan. Kom eens langs om sfeer te proeven!

ONZE LOCATIES

EISEN AAN EEN BEDRIJFSRUIMTE

Naast duurzaamheid zoek je een pand waar jouw corporate identiteit is doorgevoerd. Het liefst met een receptie en een eigen directiekantoor. Een plek die van jullie is. Maar zeg eens eerlijk: heb jij daar een heel eigen kantoorpand voor nodig? Een volledig eigen bedrijfsruimte huren is niet meer van deze tijd. Met de trend van het thuis- en flexwerken staat doorgaans de helft van de werkplekken leeg. Hoe belangrijk is dan een vast bureau voor elke medewerker en een eigen directiekantoor?

Bedenk wat nu écht de eisen zijn als je een bedrijfsruimte wilt huren. Het moet voelen als een tweede thuis. Een plek waar jouw medewerkers niet móeten zijn, maar wíllen zijn. Waar hun productiviteit wordt bevorderd en wordt gestimuleerd. Het grootste gedeelte van je tijd moet je werken, laat het dan ook op een fijne plek zijn.

KOSTEN BEDRIJFSRUIMTE HUREN

Zo’n tweede thuis is eenvoudig zelf te creëren, maar is een aanzienlijke kostenpost. Denk aan het langdurige huurcontract, de kosten voor de elektriciteit en de investering in duurzaamheid. Dan hebben we het nog niet eens over het (dagelijkse) onderhoud. Bovendien heb je waarschijnlijk veel te veel vierkante meters afgenomen waar je de komende vijf tot tien jaar nog aan vast zit. Ongeacht de groei of krimp van je personeel of ontwikkelingen in de markt.

Het kantoor van de toekomst is beter, mooier én duurzamer dan een eigen bedrijfsruimte. De investering wordt gedeeld, dus er is een groter budget om de ruimtes méér dan een tweede huis te laten voelen. De boutique offices van Mr.Green ademenen de sfeer van luxe en kwaliteit. Bovendien wordt alles voor je geregeld. Geen inkopen, geen onderhoud en geen afschrijvingen meer. Al die randzaken zijn nooit echt je ambitie geweest toch?

Hoe lekker is het ook om te kunnen meebewegen met de krimp of groei van je bedrijf? Geen huurcontracten met een vast aantal vierkante meters voor vijf tot tien jaar, maar flexibiliteit. Je bepaalt zelf het membership op basis van het gebruik en het aantal medewerkers.. 

BEDRIJFSRUIMTE HUREN ROTTERDAM

Ondanks de grote leegstand van de kantoren is het toch lastig om een bedrijfsruimte te huren in de omgeving van Rotterdam. Veel kantoren zijn niet ingericht op schaalbaarheid. We zien daarom een stijgende vraag om een bedrijfsruimte te huren in Schiedam, een bedrijfsruimte te huren in Ridderkerk of een kantoor te huren in aangrenzende plaatsen. De komst van Boutique Office Spijkenisse biedt oplossing voor deze toenemende vraag. In het havengebied van Rotterdam met uitzicht op de Botlek kun je eenvoudig een bedrijfsruimte huren op basis van het gebruik én het aantal medewerkers. 

BEDRIJFSRUIMTE HUREN APELDOORN

Kantoorpanden zijn er in Apeldoorn genoeg. Maar wat als je een bedrijfsruimte wilt huren die past bij het moment van de dag? Het liefst schaalbaar en precies afgestemd op jouw huidige gebruik. Mr.Green vond dat dit anders kon en bracht zijn visie in de praktijk. Het concept van Mr.Green biedt de mogelijkheid om een bedrijfsruimte te huren in Apeldoorn en Klarenbeek. Schaalbaar én voorzien van de moderne faciliteiten zoals een E-gym, lunchcafé en fijne buitenruimtes. Ontdek de mogelijkheden bij Boutique Office Apeldoorn en bij Boutique Office Klarenbeek.

BEDRIJFSRUIMTE HUREN ZWOLLE

Ook een bedrijfsruimte huren in Zwolle is lastig door het beperkte aanbod. Bij gebrek aan beter huren veel bedrijven veel te grote bedrijfspanden met daarbij ook een veel te hoog huurcontract. Delen is dan toch veel interessanter? Mr.Green biedt de mogelijkheid om bedrijfsruimte te huren in Zwolle, waar je werkplekken eenvoudig kunt op- en af kan schalen zodat je nooit teveel betaalt. Kom langs en ontdek de wereld van Boutique Office Zwolle.