BOUTIQUE OFFICE​

AMSTERDAM

Het kantoor kan efficiënter, beter en goedkoper. Als je eenmaal de wereld van Mr.Green ontdekt, willen jij en jouw medewerkers niet meer anders. Ervaar het zelf, kom een dag bij ons werken! 

Kantoorruimte Amsterdam
Boutique Office Amsterdam heeft in maart 2024 zijn deuren op het centraal station geopend. Ideaal voor bedrijven met medewerkers die reizen met het OV.  

Ervaar het kantoor van de toekomst zelf, kom vrijblijvend een dag werken bij Mr.Green Amsterdam!

Pay per use
Betaal niet langer voor de dagen waarop je medewerkers thuis werken. Bij Mr.Green betaal je naast een membership per medewerker alleen voor de kantoorruimte of bureaus die je daadwerkelijk gebruikt. Eerlijk, flexibel én schaalbaar. 

Landelijke dekking
Deze kantoorlocatie in Amsterdam is onderdeel van de Boutique Office Collection van Mr.Green. Een landelijk netwerk van meerdere locaties met full serviced offices, co-work spaces en vergaderruimtes waar jij en je medewerkers welkom zijn. Jouw bedrijf heeft dus altijd een representatieve kantoorlocatie in de buurt, waar je ook bent. 

FACILITEITEN

Bij Boutique Offices Amsterdam vind je een sfeervolle kantoorruimte met een schaalbare, plug & play werkomgeving voor jouw bedrijf

De stijlvolle inrichting, het ergonomische kantoormeubilair, high tech ICT oplossingen, verse bloemen, goede koffie en een uitgebreid vitaliteitspakket zijn allemaal onderdeel van het Mr.Green concept. 

Kom een dag werken bij Mr.Green en ervaar het zelf. 

CHECK IT OUT.

Mr.Green Amsterdam is the place to be voor innovatieve bedrijven met meer dan 20 medewerkers die ervoor zorgen dat jij niet tekort komt op onze locatie. 

Voel jij een match met Mr.Green en zie jij jouw bedrijf ook wel op deze locatie in Amsterdam werken? 

Ervaar onze gloednieuwe locatie zelf vrijblijvend voor een dag en ontdek de voordelen en mogelijkheden van Mr.Green! 

ADRES

Stationsplein 9, 1012 AB Amsterdam