THE WORLD OF MR.GREEN

AFLEVERING 9 | BOKSEN OP KANTOOR

Een lesje boksen op kantoor en met de billen bloot na het verliezen van de weddenschap. Het videoteam van Mr.Green Fedor Lammers, Zilver Schmitz en Sieb Renema krijgen een bokstraining van boksleraar Harrie Buitenhuis. Ook nemen we je mee hoe en waarom Mr.Green jouw bedrijf inspireert en motiveert om ook op kantoor in vitaliteit te investeren. Enerzijds met diverse fysieke uitdagingen zoals boksen en yoga, anderzijds met mentale challenges en een rijk aanbod aan trainingen en cursussen in de Mr.Green Academy. 

Wil je de video’s van The world of Mr.Green in 4K zien? Bekijk ons You Tube kanaal.

De kantoorbaan is done. Het heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen. Ooit was het felbegeerd en werd er over opgeschept, maar wie wil er tegenwoordig nou de hele dag achter een computer zitten in een sfeerloze ruimte met een systeemplafond en tapijttegels? Dat is toch niet meer van deze tijd? 

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy. Mr.Green is de gastheer van jouw nieuwe kantoor. Het kantoor van de toekomst. Een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. Schaalbaar, flexibel en remote.  

Dompel je onder in de wereld van Mr.Green, verbaas je, laat je verrassen en verbluffen, maar bovenal; laat je inspireren en maak van iedere werkdag een feestje!